Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Cagliari

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Cagliari inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Cagliari miniguide

Billeje Cagliari
Biludlejning Cagliari

Cagliari er hovedstaden på øen Sardinien, Middelhavets næststørste ø.Cagliari ligger på den sydlige kyst af øen er Sardiniens vigtigste havneby. Vi lever ca. 165.000 indbyggere, 300.000 med forstæder. Byen har færgeforbindelse til Tunis, Italien Palermo og Civitavecchia.

Den italienske havneby blev grundlagt af fønikerne, og blev senere en vigtig kartagisk punkt på øen Sardinien. Byen blev erobret af romerne 238 f. Kr. Og ved Vandalerne i 454 Byen har en arkæologisk museum, det Museu Archeologico Nazionale, såsom har en bronzestatue fra 5000 f.Kr.. Museum Pinacoteca Nazionale di Cagliari viser områdets kunst og våben historie, mens Raccolta di Cère Anatomiche flere skræmmende voks modeller. Byen har flere Karthago og romerske ruiner i byen, der har lidt større bombeangreb under anden verdenskrig. Cagliari har attraktioner som katedralen i Santa Cecilia fra 1300 og San Saturnino kirke og de smukke strande og Poetto Calomosca

Cagliari-Elmas lufthavnen er den nærmeste lufthavn, ca. fem km uden for centrum.