Biludlejning Palermo

Sammenlign priser på billeje og spar inntil 70%

brnd1

brnd2

brnd3

tick-2 Garanteret lave priser

tick-2 Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2 Ingen skjulte gebyrer

tick-2 Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2 Ingen kreditkortgebyrer

tick-2 24 timers kundeservice

Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen

Billeje Palermo

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Palermo inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Palermo miniguide

Billeje Palermo

Biludlejning Palermo

Palermo er Italiens femtestørste by og hovedstad på øen Sicilien. Med sine 687.000 indbyggere på øens nordkyst i Middelhavet, er byen en travl havn. Der er færgeforbindelse til Italien Napoli og Tunis.

Palermo er måske bedst kendt som mafiaen hjemby. Det er også det sted, hvor handlingen i Godfather film af Francis Ford Coppola tilføjet, samt film sted til film den klassiske Cinema Paradiso. Palermo ligger smukt med et behageligt klima. Den er rig på arkitektur og har en betydelig turist trafik. Palermo har en katalaninspirert katedral og katakomberne, Catacombe den Cappuccini, med mumificerede indfødte, som er velbevaret.Gesù Kirke er en
af konserverede de bedste. I Cappella Palatine er den smukke guld mosaikker, og den tidligere kongelige kammer i Palazzo dei Normanni. La Marina strandpromenade, der fører til La Flora, en have fra 1700-tallet.

Palermo International Airport er 32 km vest for byen ved Punta Raisi.