Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Palermo

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Palermo inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Palermo miniguide

Billeje Palermo
Biludlejning Palermo

Palermo er Italiens femtestørste by og hovedstad på øen Sicilien. Med sine 687.000 indbyggere på øens nordkyst i Middelhavet, er byen en travl havn. Der er færgeforbindelse til Italien Napoli og Tunis.

Palermo er måske bedst kendt som mafiaen hjemby. Det er også det sted, hvor handlingen i Godfather film af Francis Ford Coppola tilføjet, samt film sted til film den klassiske Cinema Paradiso. Palermo ligger smukt med et behageligt klima. Den er rig på arkitektur og har en betydelig turist trafik. Palermo har en katalaninspirert katedral og katakomberne, Catacombe den Cappuccini, med mumificerede indfødte, som er velbevaret.Gesù Kirke er en
af konserverede de bedste. I Cappella Palatine er den smukke guld mosaikker, og den tidligere kongelige kammer i Palazzo dei Normanni. La Marina strandpromenade, der fører til La Flora, en have fra 1700-tallet.

Palermo International Airport er 32 km vest for byen ved Punta Raisi.