Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Velletri

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Velletri inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Velletri miniguide

Billeje Velletri
Biludlejning Velletri

Velletri ligger i provinsen Rom og Lazio regionen hører til. Regionen ligger omkring midten af den italienske halvø og grænser Det Tyrrhenske Hav i vest. Velletri er centralt beliggende i regionen, og ligger ca 40 km sydøst for hovedstaden Rom .Det er ca. 35 km til kysten og ca. 190 km til byen Napoli i syd. Dag befolkning på lidt over 50.000 (2008).

Oreste Nardini Civic Arkæologiske Museum er et museum dedikeret til opdagelsen, indtil middelalderen, og den historiske by der går tilbage til omkring år 600 Porta Napoletana er en velbevaret fæstning, der blev bygget i 1511 og stadig er i brug, mens Torre del Trivio er en berømt ur tårn og vartegn. Det indeholder en stor mængde vin i området og er arrangeret vinsmagning og ture til området for at se, hvordan produktionen foregår.

Leonardo da Vinci Fiumicino Lufthavn er den største lufthavn i landet, og er beliggende ca. 50 km nord for Velletri.