Biludlejning Velletri

Sammenlign priser på billeje og spar inntil 70%

brnd1

brnd2

brnd3

tick-2 Garanteret lave priser

tick-2 Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2 Ingen skjulte gebyrer

tick-2 Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2 Ingen kreditkortgebyrer

tick-2 24 timers kundeservice

Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen

Billeje Velletri

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Velletri inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Velletri miniguide

Billeje Velletri

Biludlejning Velletri

Velletri ligger i provinsen Rom og Lazio regionen hører til. Regionen ligger omkring midten af den italienske halvø og grænser Det Tyrrhenske Hav i vest. Velletri er centralt beliggende i regionen, og ligger ca 40 km sydøst for hovedstaden Rom .Det er ca. 35 km til kysten og ca. 190 km til byen Napoli i syd. Dag befolkning på lidt over 50.000 (2008).

Oreste Nardini Civic Arkæologiske Museum er et museum dedikeret til opdagelsen, indtil middelalderen, og den historiske by der går tilbage til omkring år 600 Porta Napoletana er en velbevaret fæstning, der blev bygget i 1511 og stadig er i brug, mens Torre del Trivio er en berømt ur tårn og vartegn. Det indeholder en stor mængde vin i området og er arrangeret vinsmagning og ture til området for at se, hvordan produktionen foregår.

Leonardo da Vinci Fiumicino Lufthavn er den største lufthavn i landet, og er beliggende ca. 50 km nord for Velletri.