Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Rom Fiumicino Lufthavn

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Rom Fiumicino Lufthavn inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Rom Fiumicino Lufthavn miniguide

Billeje Rom Fiumicino Lufthavn
Biludlejning Rom Fiumicino Lufthavn

Leonardo da Vinci-Fiumicino Airport (FCO) ligger 35 km uden for Rom i Fiumcino område.Det er den største lufthavn i Italien. Den bedste og Rom er et tog, der kører hver halve time. Der er også flere lokale tog fra Rom Fiumicino lufthavn. Det er et godt valg af biludlejningsfirmaer Europe, Avis, Europcar, easyCar, Budget, Hertz, Maggiore, Sixt, Thrifty Car Rental, Targa Rent, Italien med bil og Locauto leje.

I 2008 besøgte 35.226.351 passagerer Rom Fiumicino Lufthavn, der sætter den på listen over de 30 travleste lufthavne i verden. De Blu-Express. Lufthavnen har fem terminaler, og det har været igennem en større renovering projekt siden 1990’erne. En shuttle bus terminaler

Det er værd at checke ud Rom Fiumicino Lufthavn shopping område med en imponerende udvalg af mere end 130 butikker. Mange mode og italienske designer produkter. Udvælgelsen af barer, caféer og restauranter er gode i alle terminaler. Andre faciliteter omfatter førstehjælp. Byggeriet blev gjort arkæologiske udgravninger, som førte til, at finde fem skibe, herunder Caligula store skibe. Disse er lufthavnen. Hilton Airport Hotel er forbundet til terminaler og togstationen via en bro.