Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Rom Fiumicino Lufthavn

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Rom Fiumicino Lufthavn inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Rom Fiumicino Lufthavn miniguide

Billeje Rom Fiumicino Lufthavn

Biludlejning Rom Fiumicino Lufthavn

Leonardo da Vinci-Fiumicino Airport (FCO) ligger 35 km uden for Rom i Fiumcino område.Det er den største lufthavn i Italien. Den bedste og Rom er et tog, der kører hver halve time. Der er også flere lokale tog fra Rom Fiumicino lufthavn. Det er et godt valg af biludlejningsfirmaer Europe, Avis, Europcar, easyCar, Budget, Hertz, Maggiore, Sixt, Thrifty Car Rental, Targa Rent, Italien med bil og Locauto leje.

I 2008 besøgte 35.226.351 passagerer Rom Fiumicino Lufthavn, der sætter den på listen over de 30 travleste lufthavne i verden. De Blu-Express. Lufthavnen har fem terminaler, og det har været igennem en større renovering projekt siden 1990’erne. En shuttle bus terminaler

Det er værd at checke ud Rom Fiumicino Lufthavn shopping område med en imponerende udvalg af mere end 130 butikker. Mange mode og italienske designer produkter. Udvælgelsen af barer, caféer og restauranter er gode i alle terminaler. Andre faciliteter omfatter førstehjælp. Byggeriet blev gjort arkæologiske udgravninger, som førte til, at finde fem skibe, herunder Caligula store skibe. Disse er lufthavnen. Hilton Airport Hotel er forbundet til terminaler og togstationen via en bro.

Dansk