Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Aosta

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Aosta inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Aosta miniguide

Billeje Aosta

Biludlejning Aosta

Aosta ligger i provinsen og regionen Valle d’Aosta i det nordvestlige hjørne af Italien og nær langs løbet af floder Buthier og Dora Baltea. Aosta ligger i de italienske alper og tæt på tunnelen, der går gennem Mont Blanc. Der er omkring 30 km til den schweiziske grænse i nord og ca. 50 km til den franske grænse i vest. I 2009 boede der ca 35 000 indbyggere i byen.

Den berømte vinter udvej Aosta blev grundlagt af romerne omkring 25 f.Kr. Kr., og i dag kan man se mange historiske steder. Det mest slående punkt af interesse er den romerske bymur er næsten intakt. Byens katedral blev bygget omkring 400 AD Kr., mens den triumfbue, lige uden for byen går tilbage til ca. 35 f. Kr. Matterhorn og Mont Blanc er en af de mest berømte toppe i Alperne og er nemme at nå fra Aosta.

Aosta Airport kaldes også Corrado Gex og er ca. 5 km udenfor byens centrum.

Dansk