Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Aosta

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Aosta inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Aosta miniguide

Billeje Aosta
Biludlejning Aosta

Aosta ligger i provinsen og regionen Valle d’Aosta i det nordvestlige hjørne af Italien og nær langs løbet af floder Buthier og Dora Baltea. Aosta ligger i de italienske alper og tæt på tunnelen, der går gennem Mont Blanc. Der er omkring 30 km til den schweiziske grænse i nord og ca. 50 km til den franske grænse i vest. I 2009 boede der ca 35 000 indbyggere i byen.

Den berømte vinter udvej Aosta blev grundlagt af romerne omkring 25 f.Kr. Kr., og i dag kan man se mange historiske steder. Det mest slående punkt af interesse er den romerske bymur er næsten intakt. Byens katedral blev bygget omkring 400 AD Kr., mens den triumfbue, lige uden for byen går tilbage til ca. 35 f. Kr. Matterhorn og Mont Blanc er en af de mest berømte toppe i Alperne og er nemme at nå fra Aosta.

Aosta Airport kaldes også Corrado Gex og er ca. 5 km udenfor byens centrum.