Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Novara

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Novara inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Novara miniguide

Billeje Novara

Biludlejning Novara

Novara er hovedstad i provinsen Novara og er i den nordlige del af Piemonte, der kan findes i landets nordvestlige hjørne. Med en befolkning på lidt over 100, 000 (2007), Novara den næststørste by i regionen, og det er kun ca. 50 km til mode byen Milano mod øst.Den schweiziske grænse er at finde cirka 60 km mod nord, mens grænsen til Frankrig i vest er lidt over 100 km væk.

Novara blev grundlagt af romerne under navnet Novaria og var en vigtig by langs den romerske handelsruter i det nordlige Italien. Tidligere, den historiske by omgivet af gamle bymure, men disse blev revet ned på grund af byens udvikling og i dag er kun en del af den gamle byport. Flere af bygningerne i den gamle bydel kommer fra middelalderen, og banen Broletto, som i middelalderen var et vigtigt møde sted, kan du medtage besøger byen museum og et kunstgalleri.

Milan Malpensa Airport er Milanos største lufthavn og er ca. 20 km nord for Novara.

Dansk