Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Novara

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Novara inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Novara miniguide

Billeje Novara
Biludlejning Novara

Novara er hovedstad i provinsen Novara og er i den nordlige del af Piemonte, der kan findes i landets nordvestlige hjørne. Med en befolkning på lidt over 100, 000 (2007), Novara den næststørste by i regionen, og det er kun ca. 50 km til mode byen Milano mod øst.Den schweiziske grænse er at finde cirka 60 km mod nord, mens grænsen til Frankrig i vest er lidt over 100 km væk.

Novara blev grundlagt af romerne under navnet Novaria og var en vigtig by langs den romerske handelsruter i det nordlige Italien. Tidligere, den historiske by omgivet af gamle bymure, men disse blev revet ned på grund af byens udvikling og i dag er kun en del af den gamle byport. Flere af bygningerne i den gamle bydel kommer fra middelalderen, og banen Broletto, som i middelalderen var et vigtigt møde sted, kan du medtage besøger byen museum og et kunstgalleri.

Milan Malpensa Airport er Milanos største lufthavn og er ca. 20 km nord for Novara.