Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Matera

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Matera inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Matera miniguide

Billeje Matera
Biludlejning Matera

Matera er beliggende i det sydlige Italien og hovedstad i provinsen Matera.Byen ligger i Basilicata-regionen grænser op til Ioniske Hav i syd og til regionen Puglia, beliggende på Italiens hæl, mod øst. Matera ligger i Appenninerne bjergkæde, og det er ca. 250 km til byen Napoli findes på vestkysten.Matera var angiveligt grundlagt af romerne i det 3. århundrede f.Kr. Kr., og i dag bor ca 60 000 indbyggere i (2008).

Den historiske distrikt menes af nogle at være en af de første bosættelser i Italien. Den gamle bydel består af huse eller huler, som er hugget ind i klippen, og nogle af gaderne gå over taget af nogle huse. Selv om mange af disse huler er ubeboelige, kan du nu finde både barer og hoteller i den gamle bydel. På Piazza Vittorio Veneto, er der mange smukke bygninger fra 1600 – og 1700-tallet.

Palese Airport tilhører Bari og er ca. 60 km nordøst for Matera.