Biludlejning Matera

Sammenlign priser på billeje og spar inntil 70%

brnd1

brnd2

brnd3

tick-2 Garanteret lave priser

tick-2 Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2 Ingen skjulte gebyrer

tick-2 Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2 Ingen kreditkortgebyrer

tick-2 24 timers kundeservice

Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen

Billeje Matera

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Matera inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Matera miniguide

Billeje Matera

Biludlejning Matera

Matera er beliggende i det sydlige Italien og hovedstad i provinsen Matera.Byen ligger i Basilicata-regionen grænser op til Ioniske Hav i syd og til regionen Puglia, beliggende på Italiens hæl, mod øst. Matera ligger i Appenninerne bjergkæde, og det er ca. 250 km til byen Napoli findes på vestkysten.Matera var angiveligt grundlagt af romerne i det 3. århundrede f.Kr. Kr., og i dag bor ca 60 000 indbyggere i (2008).

Den historiske distrikt menes af nogle at være en af de første bosættelser i Italien. Den gamle bydel består af huse eller huler, som er hugget ind i klippen, og nogle af gaderne gå over taget af nogle huse. Selv om mange af disse huler er ubeboelige, kan du nu finde både barer og hoteller i den gamle bydel. På Piazza Vittorio Veneto, er der mange smukke bygninger fra 1600 – og 1700-tallet.

Palese Airport tilhører Bari og er ca. 60 km nordøst for Matera.