Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Piacenza

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Piacenza inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Piacenza miniguide

Billeje Piacenza
Biludlejning Piacenza

Piacenza ligger på bredden af Po er Italiens længste flod, og er hovedstad i provinsen Piacenza.Byen hører til regionen Emilia-Romagna, der ligger om, hvor landet begynder at strække ud i Middelhavet, og Piacenza ligger i det nordvestlige hjørne af regionen. Milan ligger omkring 65 km nordvest for byen, mens Genoa på den italienske Riviera er ca. 120 km væk.Befolkning i Piacenza, anslås til omkring 100, 000 (2008).

Piacenza er en by med mange historiske steder og blev grundlagt af romerne i 218 f.Kr. Kr. Byen er præget af smukke paladser med udsøgt haver, herunder Palazzo del Comune fra 1200-tallet og Palazzo Landi blev renoveret i slutningen af 1400-tallet, men gået forud. Duomo di Piacenza er byens katedral blev bygget mellem 1122 og 1233, og i kirken Santa Maria de Campagne kan se fresker af maleren Il Pordenone.

Den nærmeste lufthavn er Linate Airport, der ligger ca 60 km nord.