Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Piacenza

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Piacenza inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Piacenza miniguide

Billeje Piacenza

Biludlejning Piacenza

Piacenza ligger på bredden af Po er Italiens længste flod, og er hovedstad i provinsen Piacenza.Byen hører til regionen Emilia-Romagna, der ligger om, hvor landet begynder at strække ud i Middelhavet, og Piacenza ligger i det nordvestlige hjørne af regionen. Milan ligger omkring 65 km nordvest for byen, mens Genoa på den italienske Riviera er ca. 120 km væk.Befolkning i Piacenza, anslås til omkring 100, 000 (2008).

Piacenza er en by med mange historiske steder og blev grundlagt af romerne i 218 f.Kr. Kr. Byen er præget af smukke paladser med udsøgt haver, herunder Palazzo del Comune fra 1200-tallet og Palazzo Landi blev renoveret i slutningen af 1400-tallet, men gået forud. Duomo di Piacenza er byens katedral blev bygget mellem 1122 og 1233, og i kirken Santa Maria de Campagne kan se fresker af maleren Il Pordenone.

Den nærmeste lufthavn er Linate Airport, der ligger ca 60 km nord.

Dansk