Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Pordenone

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Pordenone inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Pordenone miniguide

Billeje Pordenone
Biludlejning Pordenone

Pordenone ligger i provinsen af samme navn og tilhører regionen Friuli-Venedig Giulia. Regionen er beliggende i det nordøstlige Italien, grænser Slovenien i øst og Østrig i nord.Pordenone findes i retning af det vestlige grænseområde, ca 60 km fra Adriaterhavet i syd. Det ligger ved bredden af en biflod, der fører til floden Meduna og har en befolkning på lidt over 50.000 (2009).

Der er flere historiske steder i Pordenone som domkirken St. Mark fra 1300 med 79 meter høje klokketårn og malerier af kunstneren Il Pordenone. Den smukke Palazzo Comunale, som blev bygget i 1291 rummer et galleri, museum og by Kunstmuseum findes i Palazzo Ricchieri, der strækker sig tilbage til 1200-tallet. Blandt andre museer du kan besøge de arkæologiske museum vestlige Friuli Arkæologiske Museum, som skal findes i Castello di Torre fra 1100-tallet.

Venedig Marco Polo Lufthavn er en international lufthavn beliggende ca. 60 km nordøst for Pordenone.