Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Pordenone

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Pordenone inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Pordenone miniguide

Billeje Pordenone

Biludlejning Pordenone

Pordenone ligger i provinsen af samme navn og tilhører regionen Friuli-Venedig Giulia. Regionen er beliggende i det nordøstlige Italien , grænser Slovenien i øst og Østrig i nord.Pordenone findes i retning af det vestlige grænseområde, ca 60 km fra Adriaterhavet i syd. Det ligger ved bredden af en biflod, der fører til floden Meduna og har en befolkning på lidt over 50.000 (2009).

Der er flere historiske steder i Pordenone som domkirken St. Mark fra 1300 med 79 meter høje klokketårn og malerier af kunstneren Il Pordenone. Den smukke Palazzo Comunale, som blev bygget i 1291 rummer et galleri, museum og by Kunstmuseum findes i Palazzo Ricchieri, der strækker sig tilbage til 1200-tallet. Blandt andre museer du kan besøge de arkæologiske museum vestlige Friuli Arkæologiske Museum, som skal findes i Castello di Torre fra 1100-tallet.

Venedig Marco Polo Lufthavn er en international lufthavn beliggende ca. 60 km nordøst for Pordenone.

Dansk