Biludlejning Sassuolo

Sammenlign priser på billeje og spar inntil 70%

brnd1

brnd2

brnd3

tick-2 Garanteret lave priser

tick-2 Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2 Ingen skjulte gebyrer

tick-2 Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2 Ingen kreditkortgebyrer

tick-2 24 timers kundeservice

Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen

Billeje Sassuolo

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Sassuolo inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Sassuolo miniguide

Billeje Sassuolo

Biludlejning Sassuolo

Sassuolo er beliggende i regionen Emilia-Romagna, som ligger i den nordlige del af Italien , nær det sted, hvor jorden strækker ud til havet.Byen ligger centralt i regionen, ca 15 km fra provinshovedstaden i Modena i det nordlige, og ligger på bredden af floden Secchia. Det er ca. 50 km til byen Bologna og lidt over 100 km fra det Liguriske Hav, der er en del af Middelhavet i vest. I 2009 befolkningen skønnes at være ca. 40 000.

Sassuolo dateres tilbage til 900’s og blev første gang nævnt i kilderne i 980 år Et af de mest berømte seværdigheder i byen er Ducal Palace of Sassuolo der blev bygget på ruinerne af et gammelt slot i 1600-tallet. I samme århundrede slottet var pyntet med fresker af kunstnere som Jean Boulanger og Agostino Mitelli. I Modena du kan besøge Vatikanet Palzzon med historiske museer og gallerier.

Bologna Lufthavn er en international lufthavn er beliggende ca. 40 km øst for Sassuolo.