Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Sassuolo

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Sassuolo inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Sassuolo miniguide

Billeje Sassuolo

Biludlejning Sassuolo

Sassuolo er beliggende i regionen Emilia-Romagna, som ligger i den nordlige del af Italien , nær det sted, hvor jorden strækker ud til havet.Byen ligger centralt i regionen, ca 15 km fra provinshovedstaden i Modena i det nordlige, og ligger på bredden af floden Secchia. Det er ca. 50 km til byen Bologna og lidt over 100 km fra det Liguriske Hav, der er en del af Middelhavet i vest. I 2009 befolkningen skønnes at være ca. 40 000.

Sassuolo dateres tilbage til 900’s og blev første gang nævnt i kilderne i 980 år Et af de mest berømte seværdigheder i byen er Ducal Palace of Sassuolo der blev bygget på ruinerne af et gammelt slot i 1600-tallet. I samme århundrede slottet var pyntet med fresker af kunstnere som Jean Boulanger og Agostino Mitelli. I Modena du kan besøge Vatikanet Palzzon med historiske museer og gallerier.

Bologna Lufthavn er en international lufthavn er beliggende ca. 40 km øst for Sassuolo.

Dansk