Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Sassuolo

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Sassuolo inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Sassuolo miniguide

Billeje Sassuolo
Biludlejning Sassuolo

Sassuolo er beliggende i regionen Emilia-Romagna, som ligger i den nordlige del af Italien, nær det sted, hvor jorden strækker ud til havet.Byen ligger centralt i regionen, ca 15 km fra provinshovedstaden i Modena i det nordlige, og ligger på bredden af floden Secchia. Det er ca. 50 km til byen Bologna og lidt over 100 km fra det Liguriske Hav, der er en del af Middelhavet i vest. I 2009 befolkningen skønnes at være ca. 40 000.

Sassuolo dateres tilbage til 900’s og blev første gang nævnt i kilderne i 980 år Et af de mest berømte seværdigheder i byen er Ducal Palace of Sassuolo der blev bygget på ruinerne af et gammelt slot i 1600-tallet. I samme århundrede slottet var pyntet med fresker af kunstnere som Jean Boulanger og Agostino Mitelli. I Modena du kan besøge Vatikanet Palzzon med historiske museer og gallerier.

Bologna Lufthavn er en international lufthavn er beliggende ca. 40 km øst for Sassuolo.