Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Trieste

Går din næste ferietur til Trieste, og har du brug for en lejebil under dit ophold? Du behøver ikke bekymre dig, for der er masser af biludlejningsfirmaer i byen. Det skyldes, at der er talrige biludejningsfirmaer i nærheden af lufthavnen, og du kan let leje en bil via deres hjemmesider. 

Guide til Trieste

Billeje Trieste

Biludlejning Trieste

Trieste er en havneby i det nordøstlige Italien. Byen ligger mellem Slovenien og Adriaterhavet sammen med Kroatien, som er 30 km sydpå. Byens samlede befolkningstal er angiveligt ca. 410.000. Byens kultur er desuden påvirket af dens geografi. Dette er et resultat af, at Trieste ligger i brændpunktet mellem latinsk, germansk og slavisk kultur. 

Byens klima er behageligt med gennemsnitstemperaturer fra 5,7 til 24,1ºC. De laveste temperaturer i Trieste forekommer sædvanligvis i januar, og de højeste temperaturer opleves gerne i juni. Derudover er Trieste kendt for en unik kultur, og du vil helt sikkert også nyde den lokale mad. Befolkningen i Trieste er desuden venlig, og du behøver ikke gøre dig umage for at blande dig med de lokale. 

Når det kommer til sprog, så taler indbyggerne i Trieste sproget triestine (eller triestino, som det hedder på italiensk). Ikke desto mindre taler en stor del af befolkningen det officielle italiensk. Desuden – pga. den slovenske indflydelse – er der mange områder, hvor folk taler og forstår slovensk. Hvad kultur angår, anses Trieste af mange for at være et område, der stadig opretholder den historiske tradition fra det østrig-ungarske empirium. 

Byen er en god feriedestination, hvis du gerne vil se forskellige historiske monumenter fra den østrig-ungarske periode. I tillæg hertil finder du adskillige bygningsværker, der helt sikkert vil gøre dit ophold i byen mindeværdigt. Du kan fx tage en tur til Trieste Harbour eller Canale Grande. Derudover er der andre interessante steder at besøge i byen – såsom Castle of Saint Guisto, Grotta Gigante, Miramare Castle osv. 

Udforsk området med din lejebil

Der er rigtigt mange smukke steder at udforske i området omkring Trieste – især hvis du har en lejebil. Tag fx en køretur på 36 km fra lufthavnen gennem Aquileia til den berømte Piazzza Unita Italia. Her finder du – efter bare godt en halv times kørsel – adskillige monumenter og statuer samt mange fornemme bygningsværker, der kan give dig en perfekt sightseeing-tur. 

Et andet interessant sted at besøge er Trieste Roman Theatre, som er et monumentalt, historisk levn på Via del Teatro Romano. Det er imponerende, at det ligger så tæt på Piazza Unita Italia. Køreturen er ca. 450 meter eller 2 minutter i bil. Med en lejebil kan du let besøge teatret efter din strøgtur på Piazza Unita Italia. 

Hvis du gerne vil vide mere om Triestes rige historie inden for søfart, bør du besøge Museo del Mare. Med en lejebil kommer du fra lufthavnen til museet på ca. ½ time (ca. 35 km). 

Lufthavn

Der er kun én lufthavn i Trieste, Trieste Airport, men den har forbindelser til en lang række destinationer i Europa. Desuden er nogle af de mest populære destinationer ruteflyvninger til München, Milano, Venedig og Rom. 

Trieste Airport har nogle af de bedste faciliteter i Europa, og det er let – selv for de uerfarne – at navigere genemm lufthavnen. Derfor behøver du ikke bekymre dig om, at det tager lang tid at komme gennem lufthavnen. På den måde får du rigelig tid til andre spændende aktiviteter. 

For at gøre det nemmere for passagererne, er der også adskillige biludlejningsfirmaer i lufthavnen. Du kan vælge mellem flere biludejningsfirmaer. I lufthavnen finder du bl.a. Hertz, Thrifty, Europcar, Sicily by Car, Budget Autonoleggio, osv. 

Trafik

Vejene i og omring Trieste er fortræffelige, og du vil ikke have problemer med at køre omring i området. Som regel er der dog myldretid i perioden mellem kl. 7 og 8 om morgenen, så det er bedst at undgå vejene i denne periode, hvis du som turist bare er ude efter sightseeing. 

Som regel er hastighedsgrænsen på alle hovedveje 110 km/t. I byerne er den 50 km/t, og uden for byerne er den 90 km/t. Hvis du bevæger dig ud på den italienske autostrada, er grænsen 130 km/t de fleste steder. Der er rigelige muligheder for parkering i de fleste områder af Trieste. Her finder du parkeringsbåse, parkeringskældre og parkeringspladser.

Dansk