Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Trieste

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Trieste inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Trieste miniguide

Billeje Trieste

Biludlejning Trieste

Trieste ligger i spidsen af Adriaterhavet. Trieste er hovedstaden i regionen Friuli-Venedig Giulia, der grænser Slovenien .Vi lever 211.000 indbyggere. Havnen er i transit til og fra Centraleuropa.

Byen tilhørte Østrig , og ikke uventet, byen har flere eksempler på østrigsk arkitektur.Trieste har et romersk amfiteater og romerske museum. Der er flere museer for Historie og Kunst. På San Giustohøyden placeret tårn, der blev startet i 1509, og katedralen går tilbage til 500’s. Trieste er kendt for sine lokale likør Grappa. En af de største grotter, Grotta Gigante, der ligger 15 kilometer uden for Trieste centrum. Trieste er også et museum i nærheden af hulen af de særlige geografiske fænomener.Besøgende kan også gå på udflugter i området omkring Trieste og smag den lokale ost, salami og rødvin.

Den internationale lufthavn Ronchi dei Legionari ligger 33 km nord for centrum af byen Trieste.

Dansk