Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Ravenna

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Ravenna inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Ravenna miniguide

Billeje Ravenna
Biludlejning Ravenna

Ravenna i Emilia-Romagna grænser op til Adriaterhavet i øst og beliggende lige syd for det sted, Italien begynder at strække ud på havet. Ravenna er en by, der er hovedstad i provinsen Ravenna og ligger ca 10 km inde i landet. Byen er forbundet til Adriaterhavet via en kanal, der er omkring 65 km til Bologna mod vest.Det var hovedstaden i det vestlige Romerriget mellem AD 402 og 476 AD Kr. I 2009 befolkningen var ca. 185 000.

Der er mange historiske seværdigheder i byen, hvoraf mange er dekoreret med mosaikker. Otte af disse går tilbage til 400 – og 500-nummer e. Kr. og er noteret på UNESCO’s liste over verdens kulturarv, herunder flere Basilica, den ortodokse baptisterium og Teoderiks mausoleum. Ellers kan du besøge den historiske museum Museo Nazionale, et museum og grav forfatter Dante Alighieri.

Bologna Lufthavn er en international lufthavn er beliggende ca. 70 km uden for Ravenna.