Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Ravenna

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Ravenna inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Ravenna miniguide

Billeje Ravenna

Biludlejning Ravenna

Ravenna i Emilia-Romagna grænser op til Adriaterhavet i øst og beliggende lige syd for det sted, Italien begynder at strække ud på havet. Ravenna er en by, der er hovedstad i provinsen Ravenna og ligger ca 10 km inde i landet. Byen er forbundet til Adriaterhavet via en kanal, der er omkring 65 km til Bologna mod vest.Det var hovedstaden i det vestlige Romerriget mellem AD 402 og 476 AD Kr. I 2009 befolkningen var ca. 185 000.

Der er mange historiske seværdigheder i byen, hvoraf mange er dekoreret med mosaikker. Otte af disse går tilbage til 400 – og 500-nummer e. Kr. og er noteret på UNESCO’s liste over verdens kulturarv, herunder flere Basilica, den ortodokse baptisterium og Teoderiks mausoleum. Ellers kan du besøge den historiske museum Museo Nazionale, et museum og grav forfatter Dante Alighieri.

Bologna Lufthavn er en international lufthavn er beliggende ca. 70 km uden for Ravenna.

Dansk