Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Salerno

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Salerno inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Salerno miniguide

Billeje Salerno
Biludlejning Salerno

Salerno er hovedstaden i provinsen Salerno med en befolkning på næsten 150, 000 (2009). Salerno er beliggende i den sydlige del af Campania ligger på vestkysten, og det er cirka 50 km til Napoli i nordvest.Irno River løber gennem byen og munder ud i bugten Salerno, som fører ind i Tyrrhenske Hav. Da byen var en romersk koloni i 194 f.Kr. Kr., fik navnet Salernum.

Den historiske by Salerno er en af de bedst bevarede gamle byer langs den italienske kyst, og lige i byens domkirke, først bygget i 800-nummer og er udstyret med prædikestole af 1100-tallet. I 1950’erne var det bygget en smuk strandpromenade med udsigt over bjergene og med forskellige typer af palmetræer. Hvis du kører omkring 30 km nordvest, vil du komme til vulkan byen Pompeji blev begravet ved aske fra Vesuv i 79 e.Kr. Kr. Vulkanen i sig selv er ca. 40 km nordvest for Salerno.

Salerno Costa d’Amalfi Airport ligger næsten 20 km fra byen.