Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Salerno

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Salerno inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Salerno miniguide

Billeje Salerno

Biludlejning Salerno

Salerno er hovedstaden i provinsen Salerno med en befolkning på næsten 150, 000 (2009). Salerno er beliggende i den sydlige del af Campania ligger på vestkysten, og det er cirka 50 km til Napoli i nordvest.Irno River løber gennem byen og munder ud i bugten Salerno, som fører ind i Tyrrhenske Hav. Da byen var en romersk koloni i 194 f.Kr. Kr., fik navnet Salernum.

Den historiske by Salerno er en af de bedst bevarede gamle byer langs den italienske kyst, og lige i byens domkirke, først bygget i 800-nummer og er udstyret med prædikestole af 1100-tallet. I 1950’erne var det bygget en smuk strandpromenade med udsigt over bjergene og med forskellige typer af palmetræer. Hvis du kører omkring 30 km nordvest, vil du komme til vulkan byen Pompeji blev begravet ved aske fra Vesuv i 79 e.Kr. Kr. Vulkanen i sig selv er ca. 40 km nordvest for Salerno.

Salerno Costa d’Amalfi Airport ligger næsten 20 km fra byen.

Dansk