Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Agropoli

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Agropoli inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Agropoli miniguide

Billeje Agropoli
Biludlejning Agropoli

Agropoli er en italiensk kystby, der hører til provinsen Salerno. Byen og provinsen i Campania-regionen ligger i den vestlige del af Italiens sydlige del. Agropoli grænser Det Tyrrhenske Hav, som er en del af Middelhavet mellem det italienske fastland og Sardinien, og befolkningen i Agropoli blev anslået til lidt over 20 000 i 2004.

Mange mennesker rejser til Agropoli på grund af den smukke beliggenhed ved havet og det gode klima. Langs byens kystlinje er en naturhavn, en marina og attraktive strande, som fører ind i den grønne hav. I byen er der et historisk kvarter med huse og gader, der strækker sig tilbage til det 7. århundrede, og de gamle bygninger som ruinerne af klostret San Francesco. Hvis man sidder til et besøg i den lokale secondhand boghandel, kan man se resultaterne stammer fra romertiden, og vulkanen Vesuv er ca. 100 km nord for Agropoli.

Den nærmeste lufthavn er Salerno Costa d’Amalfi Airport som ligger næsten 40 km nord for Agropoli.