Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Agropoli

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Agropoli inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Agropoli miniguide

Billeje Agropoli

Biludlejning Agropoli

Agropoli er en italiensk kystby, der hører til provinsen Salerno. Byen og provinsen i Campania-regionen ligger i den vestlige del af Italiens sydlige del. Agropoli grænser Det Tyrrhenske Hav, som er en del af Middelhavet mellem det italienske fastland og Sardinien , og befolkningen i Agropoli blev anslået til lidt over 20 000 i 2004.

Mange mennesker rejser til Agropoli på grund af den smukke beliggenhed ved havet og det gode klima. Langs byens kystlinje er en naturhavn, en marina og attraktive strande, som fører ind i den grønne hav. I byen er der et historisk kvarter med huse og gader, der strækker sig tilbage til det 7. århundrede, og de gamle bygninger som ruinerne af klostret San Francesco. Hvis man sidder til et besøg i den lokale secondhand boghandel, kan man se resultaterne stammer fra romertiden, og vulkanen Vesuv er ca. 100 km nord for Agropoli.

Den nærmeste lufthavn er Salerno Costa d’Amalfi Airport som ligger næsten 40 km nord for Agropoli.

Dansk