Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Cassino

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Cassino inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Cassino miniguide

Billeje Cassino
Biludlejning Cassino

Cassino har en sydlig placering i Lazio-regionen og tilhører provinsen Frosinone. Det er beliggende mellem byen Napoli og hovedstaden Rom med ca. 100 km til Napoli i syd og ca 130 km til Rom i nordvest.Området er beliggende i Appenninerne bjergkæde og byen er beliggende langs løbet af floder Rapido og Liri. I 312 f.Kr. Kr. Det var beboet område Casinum underlagt romerne, og i dag er befolkningen i lidt over 30 tusind (2007).

Cassino ligger ved foden af Monte Cassino og er kendt for benediktinerkloster, som sidder over byen på toppen af bjerget. Klostret blev grundlagt i 529, men ødelagt af bomber under 2 World War II. Slaget ved Monte Cassino var en hård kamp mellem de allierede og Tyskland på grund af sin strategiske beliggenhed i Rom, og den gamle by blev ødelagt under kampene. Klostret blev renoveret og byens katedral blev genopbygget efter krigen.

Capodichino Lufthavn er en international lufthavn, som hører til Napoli og er beliggende ca. 95 km syd for Cassino.