Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Cassino

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Cassino inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Cassino miniguide

Billeje Cassino

Biludlejning Cassino

Cassino har en sydlig placering i Lazio-regionen og tilhører provinsen Frosinone. Det er beliggende mellem byen Napoli og hovedstaden Rom med ca. 100 km til Napoli i syd og ca 130 km til Rom i nordvest.Området er beliggende i Appenninerne bjergkæde og byen er beliggende langs løbet af floder Rapido og Liri. I 312 f.Kr. Kr. Det var beboet område Casinum underlagt romerne, og i dag er befolkningen i lidt over 30 tusind (2007).

Cassino ligger ved foden af Monte Cassino og er kendt for benediktinerkloster, som sidder over byen på toppen af bjerget. Klostret blev grundlagt i 529, men ødelagt af bomber under 2 World War II. Slaget ved Monte Cassino var en hård kamp mellem de allierede og Tyskland på grund af sin strategiske beliggenhed i Rom, og den gamle by blev ødelagt under kampene. Klostret blev renoveret og byens katedral blev genopbygget efter krigen.

Capodichino Lufthavn er en international lufthavn, som hører til Napoli og er beliggende ca. 95 km syd for Cassino.

Dansk