Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Cosenza

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Cosenza inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Cosenza miniguide

Billeje Cosenza
Biludlejning Cosenza

Cosenza er hovedstaden i provinsen Cosenza og ligger langs løbet af floder og Busento Crati i den sydlige region Calabrien. Regionen ligger i nærheden af kanten af den del af Italien, der rager ud i havet med Det Ioniske Hav på østkysten og Middelhavet på vestkysten.Cosenza ligger centralt i regionen, og det er omkring 40 km til Middelhavets kyst. I 2009 befolkningen blev målt til næsten 70 000.

Cosenza har eksisteret som en by siden før romerne erobrede området i 204 f.Kr. Kr. Old Town er en charmerende og smukt sted med smalle gader og historiske seværdigheder, herunder byens katedral blev bygget i 1100-tallet og senere renoveret og ombygget. I katedralen kan man se skulpturen af Regina Isabella d’Aragona fra 1200-tallet, mens den nyere del af byen tilbyder museer Museo Civico Archeologico, samt en udendørs museum Museo Bilotti all’aperto med skulpturer af Salvador Dali og Emilio Greco.

Lamezia Terme Lufthavn er den største lufthavn i regionen og er ca en times kørsel uden for byen.