Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Cosenza

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Cosenza inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Cosenza miniguide

Billeje Cosenza

Biludlejning Cosenza

Cosenza er hovedstaden i provinsen Cosenza og ligger langs løbet af floder og Busento Crati i den sydlige region Calabrien. Regionen ligger i nærheden af kanten af den del af Italien , der rager ud i havet med Det Ioniske Hav på østkysten og Middelhavet på vestkysten.Cosenza ligger centralt i regionen, og det er omkring 40 km til Middelhavets kyst. I 2009 befolkningen blev målt til næsten 70 000.

Cosenza har eksisteret som en by siden før romerne erobrede området i 204 f.Kr. Kr. Old Town er en charmerende og smukt sted med smalle gader og historiske seværdigheder, herunder byens katedral blev bygget i 1100-tallet og senere renoveret og ombygget. I katedralen kan man se skulpturen af Regina Isabella d’Aragona fra 1200-tallet, mens den nyere del af byen tilbyder museer Museo Civico Archeologico, samt en udendørs museum Museo Bilotti all’aperto med skulpturer af Salvador Dali og Emilio Greco.

Lamezia Terme Lufthavn er den største lufthavn i regionen og er ca en times kørsel uden for byen.

Dansk