Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Pozzuoli

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Pozzuoli inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Pozzuoli miniguide

Billeje Pozzuoli
Biludlejning Pozzuoli

Pozzuoli er beliggende i provinsen Napoli, hvor byen i Napoli ligger, og hører til regionen Campania.Regionen ligger på Italiens vestkyst i den sydlige del af landet og grænser op til Tyrrhenske Hav, som er en del af Middelhavet. Byen ligger ved kysten i regionen grænser op bugten Pozzuoli, vest for Napoli-bugten. Der er kun omkring 10 km til Napoli og leve omkring 80 000 indbyggere i Pozzuoli (2009).

Det var grækerne, der grundlagde byen allerede er på 500-tallet f.Kr. Kr., og det blev senere en vigtig havn for romerne. Efter romerne, kan man stadig se ruinerne af et amfiteater, som er det tredjestørste romerske amfiteater i Italien og Serapistempelet som er delvist under vand.Den levende vulkan Vesuv ligger kun 30 km sydøst for Pozzuoli, og det handler om. 45 km til den bevarede byen Pompeji blev begravet under et vulkanudbrud i år 79 e.Kr. Kr.

Napoli Lufthavn er en international lufthavn beliggende omkring 15 km fra byen.