Biludlejning Pozzuoli

Sammenlign priser på billeje og spar inntil 70%

brnd1

brnd2

brnd3

tick-2 Garanteret lave priser

tick-2 Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2 Ingen skjulte gebyrer

tick-2 Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2 Ingen kreditkortgebyrer

tick-2 24 timers kundeservice

Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen

Billeje Pozzuoli

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Pozzuoli inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Pozzuoli miniguide

Billeje Pozzuoli

Biludlejning Pozzuoli

Pozzuoli er beliggende i provinsen Napoli, hvor byen i Napoli ligger, og hører til regionen Campania.Regionen ligger på Italiens vestkyst i den sydlige del af landet og grænser op til Tyrrhenske Hav, som er en del af Middelhavet. Byen ligger ved kysten i regionen grænser op bugten Pozzuoli, vest for Napoli-bugten. Der er kun omkring 10 km til Napoli og leve omkring 80 000 indbyggere i Pozzuoli (2009).

Det var grækerne, der grundlagde byen allerede er på 500-tallet f.Kr. Kr., og det blev senere en vigtig havn for romerne. Efter romerne, kan man stadig se ruinerne af et amfiteater, som er det tredjestørste romerske amfiteater i Italien og Serapistempelet som er delvist under vand.Den levende vulkan Vesuv ligger kun 30 km sydøst for Pozzuoli, og det handler om. 45 km til den bevarede byen Pompeji blev begravet under et vulkanudbrud i år 79 e.Kr. Kr.

Napoli Lufthavn er en international lufthavn beliggende omkring 15 km fra byen.