Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Varese

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Varese inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Varese miniguide

Billeje Varese
Biludlejning Varese

Varese er hovedstaden i provinsen Varese, der tilhører regionen Lombardiet og er placeret ved foden af Alperne. Regionen har en central placering i den nordlige del af landet, og byen er kun ca. 10 km fra den schweiziske grænse i nord. Flere søer i området omkring byen og den nærmeste er Lago di Varese, der kan findes vest for Varese. I 2009 befolkningen var beliggende i byen omkring 80 000.

Varese er bedst kendt for at være det sted, hvor det hellige bjerg er beliggende, eller Sacro Monte di Varese. Mange pilgrimme flokkes dette bjerg som er et af ni hellige bjerg i det nordlige Italien, som er noteret på UNESCOs liste over verdens kulturarv. Andre ting, du skal betale et besøg på Basilica di San Vittore med malerier fra 1600-tallet, Este slottet med sine smukke haver, som engang tilhørte området tæller og byens historiske museum.

Milan Malpensa Airport er Milanos største lufthavn og er ca. 30 km syd for Varese.