Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Varese

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Varese inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Varese miniguide

Billeje Varese

Biludlejning Varese

Varese er hovedstaden i provinsen Varese, der tilhører regionen Lombardiet og er placeret ved foden af Alperne. Regionen har en central placering i den nordlige del af landet, og byen er kun ca. 10 km fra den schweiziske grænse i nord. Flere søer i området omkring byen og den nærmeste er Lago di Varese, der kan findes vest for Varese. I 2009 befolkningen var beliggende i byen omkring 80 000.

Varese er bedst kendt for at være det sted, hvor det hellige bjerg er beliggende, eller Sacro Monte di Varese. Mange pilgrimme flokkes dette bjerg som er et af ni hellige bjerg i det nordlige Italien, som er noteret på UNESCOs liste over verdens kulturarv. Andre ting, du skal betale et besøg på Basilica di San Vittore med malerier fra 1600-tallet, Este slottet med sine smukke haver, som engang tilhørte området tæller og byens historiske museum.

Milan Malpensa Airport er Milanos største lufthavn og er ca. 30 km syd for Varese.

Dansk