Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Foligno

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Foligno inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Foligno miniguide

Billeje Foligno

Biludlejning Foligno

Foligno tilhører provinsen Perugia i Umbrien regionen i midten af aflange del af Italien .Foligno er at finde syd for Umbria, tæt på regionen Marche, og det er ca. 100 km til Adriaterhavskysten i øst. Topino River løber gennem byen, og i 2008 var befolkningen på lidt over 55 000.

Foligno blev sandsynligvis grundlagt omkring år 700 f.Kr. Kr. og blev senere taget til fange af romerne, som kaldte byen Fulginiae. Af historiske bygninger, kan du besøge St. Mary Infraportas som er den ældste kirke i Foligno med dele fra 1000’s, og pladser Piazza della Repubblica og Piazza Duomo, der ligger ved siden af hinanden. Kvadraterne kan besøge flere smukke bygninger, herunder katedralen fra de 1100’s og Palazzo Orfini hvor den første udgave af Dantes “Divina Commedia” blev trykt. Palazzo Trinci huse en arkæologisk museum, en by museum og kalkmalerier fra 1400-tallet.

Den nærmeste lufthavn er Sant’Egidio Lufthavn som ligger ca. 30 km nordvest for Foligno.

Dansk