Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Foligno

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Foligno inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Foligno miniguide

Billeje Foligno
Biludlejning Foligno

Foligno tilhører provinsen Perugia i Umbrien regionen i midten af aflange del af Italien .Foligno er at finde syd for Umbria, tæt på regionen Marche, og det er ca. 100 km til Adriaterhavskysten i øst. Topino River løber gennem byen, og i 2008 var befolkningen på lidt over 55 000.

Foligno blev sandsynligvis grundlagt omkring år 700 f.Kr. Kr. og blev senere taget til fange af romerne, som kaldte byen Fulginiae. Af historiske bygninger, kan du besøge St. Mary Infraportas som er den ældste kirke i Foligno med dele fra 1000’s, og pladser Piazza della Repubblica og Piazza Duomo, der ligger ved siden af hinanden. Kvadraterne kan besøge flere smukke bygninger, herunder katedralen fra de 1100’s og Palazzo Orfini hvor den første udgave af Dantes “Divina Commedia” blev trykt. Palazzo Trinci huse en arkæologisk museum, en by museum og kalkmalerier fra 1400-tallet.

Den nærmeste lufthavn er Sant’Egidio Lufthavn som ligger ca. 30 km nordvest for Foligno.