Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Avellino

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Avellino inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Avellino miniguide

Billeje Avellino

Biludlejning Avellino

Avellino er hovedstaden i provinsen Avellino og ligger i regionen Campania. Regionen ligger i den sydlige del af Italien , der grænser op til Middelhavet i vest, mens byen er ca. 50 km inde i landet.Det er næsten 60 km til Napoli på kysten og er en af de største by i det sydlige Italien. Appenninerne bjergkæde omgiver Avellino og floden Sabato løber gennem byen. Befolkningen var over 55 000 i 2009.

Der har været mange jordskælv i området, men Avellino har stadig bevaret meget af den middelalderlige stemning. Af gamle og ærværdige Konstruktionen er stadig byens katedral blev bygget i 1100-tallet, og at man kan se resterne af et slot stammer helt tilbage fra 800 – og 900-nummer. Monte Vergine er et kendt valfartskloster beliggende ca. 10 km nordvest for Avellino, mens den aktive vulkan Vesuv er at finde omkring 60 km væk.

Napoli Lufthavn er beliggende ca. 50 km vest for byen.

Dansk