Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Avellino

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Avellino inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Avellino miniguide

Billeje Avellino
Biludlejning Avellino

Avellino er hovedstaden i provinsen Avellino og ligger i regionen Campania. Regionen ligger i den sydlige del af Italien, der grænser op til Middelhavet i vest, mens byen er ca. 50 km inde i landet.Det er næsten 60 km til Napoli på kysten og er en af de største by i det sydlige Italien. Appenninerne bjergkæde omgiver Avellino og floden Sabato løber gennem byen. Befolkningen var over 55 000 i 2009.

Der har været mange jordskælv i området, men Avellino har stadig bevaret meget af den middelalderlige stemning. Af gamle og ærværdige Konstruktionen er stadig byens katedral blev bygget i 1100-tallet, og at man kan se resterne af et slot stammer helt tilbage fra 800 – og 900-nummer. Monte Vergine er et kendt valfartskloster beliggende ca. 10 km nordvest for Avellino, mens den aktive vulkan Vesuv er at finde omkring 60 km væk.

Napoli Lufthavn er beliggende ca. 50 km vest for byen.