Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Brindisi

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Brindisi inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Brindisi miniguide

Billeje Brindisi

Biludlejning Brindisi

Brindisi er en by på Adriaterhavet, syd for Napoli .Havnebyen i det sydøstlige Italien, er hovedstaden i provinsen med samme navn.Byen har 89.000 indbyggere og færge til Grækenland .

Brindisi eller Brunisium var en romersk flåde station og den romerske overgangsstedet til Grækenland . Normannerne overtog byen efter romerne, og senere anlagde kejser Frederik 2 et slot her i 1200-tallet. På det tidspunkt, 60.000 Brindisi indbyggere. Byen blev fuldstændig ødelagt af et jordskælv i 1456. Byen vendte ikke tilbage til sin tidligere herlighed før Suez-kanalen var i 1869. Hvornår blev grundlaget for trafik og handel mod øst. Brindisi eksport vin, olivenolie og frugt. I havnen ligger en 20 meter høj søjle af 300-nummer, der markerer afslutningen af den romerske Via Appia. Denne vej var en af de vigtigste romerske veje, og gik til Rom .Det er også en arkæologisk museum i Brindisi.

Lufthavnen er Brindisi Aaeroporto placeret to kilometer nord for byen Brindisi.

Dansk