Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Brindisi

Hvis du planlægger din næste rejse til Brindisi, spekulerer du måske på, om der er biludlejningsfirmaer, der tilbyder budgetvenlig biludlejning som du kan bruge til at udforske smukke dele af byen? Det behøver du ikke at bekymre dig om. Der er masser af lejebiler, der passer perfekt til dig. Det er meget simpelt at booke lejebil. Du kan tjekke online og finde dine foretrukne biludlejningstjenester i byen. 

Guide til Brindisi

Billeje Brindisi

Biludlejning Brindisi

Brindisi er en by beliggende i Italiens Apulia-region, som er hovedstaden i Brindisi-provinsen. Byens økonomi er baseret på kemisk forarbejdning, landbrug, kommercielle aktiviteter og elproduktion. Byen har en nuværende befolkning på over 80.000. Historisk blev byen grundlagt af helten Diomedes. Men fakta viser, at byen Brindisi har eksisteret siden de gamle grækeres og romeres tid. Byer nær Brindisi inkluderer Mesagne, San Pietro Vernotico og Cellino San Marco. 

Byen drager fordel af sin kystbeliggenhed og har utrolige havne som du kan udforske når du besøger byen. Havnen har spillet en afgørende rolle i den historiske vækst i denne del af Italien på grund af sin aktive handel med Grækenland og andre lande hinsides Adriaterhavet. Desuden har Brindisi også en stor samling af fantastiske bygninger som Chiesa di Santa Maria del Casale og den smukke Castello Alfonsino. 

Byen har gunstige klimaforhold, hvilket gør Brindisi til et bedre sted for mennesker at bo. Der er mange seværdigheder i byen, der gør dit ophold her fuldendt. Nogle af disse attraktioner er De Cateniano-portikoen, loggiaen til Palazzo Balsamo og Provincial Archaeological Museum. Brindisis livlige historiske centrum indeholder også flere gamle artefakter, som du vil kunne lide. Byen var det midlertidige regeringssted mellem september 1943 og oktober 1944. 

Derudover finder du også smukke slotte med en rig historie i byen. Nogle af disse slotte inkluderer Castello Svevo di Brindisi, Castello Alfonsino og andre fantastiske slotte, der venter på at blive udforsket. Du vil også støde på lækker mad og vin i Brindisi. Nogle af de berømte restauranter i Brindisi inkluderer Officina dei Sapori Ostuni, Romanelli, Sciue Sciue, Masseria Li Veli osv. De fleste hoteller i Brindisi har desuden en veludstyret strand. Vi anbefaler, at du bruger Google Maps, når du udforsker byen Brindisi. 

Tag på opdagelse med din udlejningsbil

Byen Brindisi har en masse attraktive og smukke steder, der venter på at blive udforsket, når du skal på opdagelse med din lejebil. Hvis du ønsker at udforske Brindisi i din udlejningsbil, kan du starte med at besøge Katedralpladsen. Den maksimale afstand til Katedralpladsen er ca. 6 km, hvilket tager dig omkring seksten minutter i din udlejningsbil. Du kan også tage et smut forbi Colonne Romane beliggende i Brindisis havneområde. Det er ikke langt fra Katedralpladsen. 

Et andet interessant sted, som du kan udforske, er Chiesa di Santa Maria – et af de berømte religiøse vartegn i byen. Den smukke kirke ligger vest for Katedralpladsen. Afstanden hertil er ca. 7,0 km, hvilket tager 21 minutter i din lejebil. Du kan også udforske den historiske arv fra Brindisi. Et af de fremtrædende museer, du kan udforske, er Museo Archeologico Provinciale Ribezzo. Her finder du mange interessante genstande, der er forbundet med Brindisi historie. 

Oplev desuden nogle af de berømte restauranter i Brindisi for at få en smag af byens bedste traditionelle retter. Hvis du er fan af pizza, skal du besøge Romanelli for den bedste pizza i byen. Den maksimale afstand til stedet er cirka 6,7 km, hvilket tager dig 19 minutter med din lejebil. Andre steder, du kan besøge, inkluderer ølmuseet, Castello Svevo di Brindis, Loggia di Palazzo Balsamo, Tenuta Partemio m.fl. Desuden vil du støde på traditionelle retter som Panzerotti, Focaccia Barese, Ragù alla Pugliese mm., når du spiser i byen. 

Lufthavne

Byen Brindisi huser fire lufthavne, hvoraf to er de mest populære. En af de største lufthavne er Brindisi Casale lufthavn, der betjener alle dele af Salento, og den ligger kun 6 km fra byens centrum. En anden lufthavn, kendt som Salento, ligger i Brindisi i det sydlige Italien. Biludlejningsfirmaerne du vil støde på her inkluderer Budget, Hertz, Europcar, Avis osv. Tilgængelige biludlejningsmuligheder inkluderer Economy, Luxury osv. Nogle af de mest populære flyrejser, der afgår fra Brindisi Lufthavn er ruter til Pisa, Milano og Verona

En anden af de fire lufthavne er Bari Palese lufthavn, som ligger i Bari. Denne lufthavn ligger ca. 8 km nordvest for byens centrum. Biludlejningsfirmaer, der er tilgængelige i Bari Palese Lufthavn, inkluderer Sixt, Hertz, Europcar, Budget osv. Tilgængelige udlejningsmuligheder inkluderer Economy, SUV’er, Convertible, Minivans og mange flere. 

En anden international lufthavn tæt på Brindisi er Tirana International Airport Nënë Teresa, ofte omtalt som Rinas International Airport. Denne lufthavn ligger 185 km fra Brindisi. Du finder biludlejningsfirmaer som Enterprise, Avis, Alamo, Thrifty, Europcar osv. Biludlejningsmuligheder inkluderer Mini, Minivan, Economy, Compact og mange flere. Lokale lufthavne i nærheden af Brindisi inkluderer Lecce/Galatina og Grottaglie. 

Trafik

Før du udforsker byen Brindisi i din lejebil, er der nogle ting, du skal vide på forhånd. Disse ting inkluderer trafik, vejforhold, hastighedsgrænser og parkeringsmuligheder. De fleste motorveje i Brindisi er 3-banede motorveje og har en hastighedsbegrænsning på 130 km/t. Andre motorveje har en maksimal hastighedsgrænse på 110 km/t, og landeveje har en maksimal hastighedsgrænse på 90 km/t. Du skal dog følge trafikreglerne; chauffører der overskrider hastighedsgrænser får en bøde. 

Vejene i Brindisi er i god stand. Dog er de fleste landeveje normalt smalle, så du skal være forsigtig, når du kører på dem. Når du kører, skal du dog undgå Zona Traffico Limitato i Brindisi, hvis du ikke er tilladelsesindehaver. Der er mange parkeringsmuligheder tilgængelige i byen Brindisi. Parkeringspladser, der er tilgængelige i Brindisi, inkluderer Garage S. Chiara, Parcheggio Aeroporto Brindisi og Deposito Autorimessa di Palma. Parkeringsmuligheder inkluderer kortvarig parkering, daglig parkering, langtidsparkering og mange flere.

Dansk