Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Pescara

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Pescara inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Pescara miniguide

Billeje Pescara
Biludlejning Pescara

Pescara er en by øst for Rom .Det ligger ved floden Pescara udløbet af Adriaterhavet. Pescara er den største by i regionen Abruzzo, med sine 122.000 indbyggere.Pescara færgetrafik til flere byer rundt om i Adriaterhavet i Kroatien Split og Hvar.Byen er også centrum for jernbane BolognaBariBrindisi .

Pescara Cathedral, San Cetteo fra 100-tallet malerier af Frans af Assisi. Her er Gabriele d’Annunzio mor begravet. Pescara har Dedalo Center for Contemporary Art, der arrangerer udstillinger og workshops jumper. Byen har 20 km lange strande, hvor besøgende kan besøge en af de mange restauranter og nyde en pizza eller italiensk kaffe. I juli, Pescara center for teater, tv og litteratur, og en international jazz festival. I maj Byen har en Madonna Set Dolori festivalen, og sidste søndag i juli byen er vært for en part til ære for apostlen St. Andrea.

Abruzzo lufthavn ligger fire kilometer væk fra Pescara.