Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Pescara

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Pescara inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Pescara miniguide

Billeje Pescara

Biludlejning Pescara

Pescara er en by øst for Rom .Det ligger ved floden Pescara udløbet af Adriaterhavet. Pescara er den største by i regionen Abruzzo, med sine 122.000 indbyggere.Pescara færgetrafik til flere byer rundt om i Adriaterhavet i Kroatien Split og Hvar.Byen er også centrum for jernbane BolognaBariBrindisi .

Pescara Cathedral, San Cetteo fra 100-tallet malerier af Frans af Assisi. Her er Gabriele d’Annunzio mor begravet. Pescara har Dedalo Center for Contemporary Art, der arrangerer udstillinger og workshops jumper. Byen har 20 km lange strande, hvor besøgende kan besøge en af de mange restauranter og nyde en pizza eller italiensk kaffe. I juli, Pescara center for teater, tv og litteratur, og en international jazz festival. I maj Byen har en Madonna Set Dolori festivalen, og sidste søndag i juli byen er vært for en part til ære for apostlen St. Andrea.

Abruzzo lufthavn ligger fire kilometer væk fra Pescara.

Dansk