Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Lanciano

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Lanciano inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Lanciano miniguide

Billeje Lanciano

Biludlejning Lanciano

Lanciano er beliggende i den sydlige del af Italien og tilhører provinsen Chieti i regionen Abruzzo.Regionen ligger på landets østkyst, der grænser op til Adriaterhavet, og Lanciano er at finde midtpunktet mellem den nordlige og sydlige grænse i regionen. Det er ca. 10 km til kysten og omkring 40 km til provinshovedstaden i Chieti. I 2008 lå bestanden af Lanciano i lidt over 35 000.

Lanciano er kendt for det sted, hvor den påståede første eukaristiske mirakel er sket. Ifølge legenden har brød og vin er forvandlet til Jesu kød og blod under en Eukaristien i kirken San Fransesco i 8. århundrede. Kirken er nu erstattet af én, som blev bygget i 1258, er det muligt at se resterne af det mirakel, der er blevet sparet for ca. 1300 år. Ellers er byen tilbyder flere historiske kirker og dele af en mur og en port fra 1000’s.

Abruzzo International Airport er ca. 40 km uden for byen.

Dansk