Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Lanciano

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Lanciano inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Lanciano miniguide

Billeje Lanciano
Biludlejning Lanciano

Lanciano er beliggende i den sydlige del af Italien og tilhører provinsen Chieti i regionen Abruzzo.Regionen ligger på landets østkyst, der grænser op til Adriaterhavet, og Lanciano er at finde midtpunktet mellem den nordlige og sydlige grænse i regionen. Det er ca. 10 km til kysten og omkring 40 km til provinshovedstaden i Chieti. I 2008 lå bestanden af Lanciano i lidt over 35 000.

Lanciano er kendt for det sted, hvor den påståede første eukaristiske mirakel er sket. Ifølge legenden har brød og vin er forvandlet til Jesu kød og blod under en Eukaristien i kirken San Fransesco i 8. århundrede. Kirken er nu erstattet af én, som blev bygget i 1258, er det muligt at se resterne af det mirakel, der er blevet sparet for ca. 1300 år. Ellers er byen tilbyder flere historiske kirker og dele af en mur og en port fra 1000’s.

Abruzzo International Airport er ca. 40 km uden for byen.