Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Sicilien

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Sicilien inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Sicilien miniguide

Billeje Sicilien

Biludlejning Sicilien

Sicilien er en ø syd for det italienske fastland, Middelhavet. Sicilien er beliggende ved Messina-strædet, og Middelhavets største ø. Øen er rig på bjerge, og i øst, Mount Etna, Europas mest aktive vulkan, 3323 meter over havets overflade. De store seismiske aktivitet.

Øens største byer er Palermo, Catania og Messina.I alt fem millioner indbyggere (2005) bor på øen, der har selvstyre. 650.000 af dem bor i hovedstaden Palermo.Sicilien er færgeforbindelser til mange italienske byer, såvel som Tunesien og Malta .

Sicilien er kendt for at være hovedsæde for den italienske mafia. Den berømte gangsterfilm The Godfather i 1972, som blev fremsat af Francis Ford Coppola blev indspillet her. Giuseppe Tornatore filmklassikeren Cinema Paradiso er også tilføjet til Sicilien. Øen er kendt for at have et varmt og behageligt klima. Sicilien er også berømt for sit køkken og slik ligesom cannoli, cassata, arrancini og vinproduktion.Det er også produceret citroner, oliven, appelsiner og druer, blandt andet.

Palermo og Catania har internationale lufthavne.

Dansk