Biludlejning Malta

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Malta

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Malta inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Malta miniguide

Billeje Malta
Biludlejning Malta

Republikken Malta har 405.200 indbyggere (2009) og består af seks øer i Middelhavet. De største øer – Malta, Gozo og Comines – er beboet.Malta er den største ø i landet og er ofte omtalt som “ø”. Det er beliggende syd for Italien og nord for Libyen – og 90% af landets befolkning bor her.

Landets officielle sprog er maltesisk og engelsk.

Landskabet i Malta består af lave bakker og sletter. Det højeste punkt er Ta’Dmejrek – beliggende 253 m. Malta er middelhavsklima, med varme, tørre somre og milde, våde vintre.

Malta er et stort turistmål med mange historiske og kulturelle seværdigheder, varmt klima, gode indkøbsmuligheder, pulserende natteliv, smukke strande og smukke landskaber.

Hovedstaden Valletta er placeret på østkysten af Malta, og har 6.500 indbyggere (2008).Byen har smukke historiske arkitektur, og er noteret på UNESCO’s World Heritage List. På Valettahalvøya er Maltas vigtigste havneområde.
De mest populære feriested byer og tour steder i Malta, Sliema, Mdina, St. Julian, Melih Bay, på øen Gozo og hovedstaden Valletta.

Øens eneste lufthavn – Malta International Airport – ligger 5 km sydvest for hovedstaden Valletta.

Billigerebiludlejning.dk tilbyder et godt udvalg af billige biludlejning i Malta. Vælg destination for Malta i søgemaskinen over og få en instant liste over tilgængelige udlejningsbiler.

Billeje destinationer