Biludlejning Malta

Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Malta

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Malta inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Malta miniguide

Billeje Malta

Biludlejning Malta

Republikken Malta har 405.200 indbyggere (2009) og består af seks øer i Middelhavet. De største øer – Malta, Gozo og Comines – er beboet.Malta er den største ø i landet og er ofte omtalt som “ø”. Det er beliggende syd for Italien og nord for Libyen – og 90% af landets befolkning bor her.

Landets officielle sprog er maltesisk og engelsk.

Landskabet i Malta består af lave bakker og sletter. Det højeste punkt er Ta’Dmejrek – beliggende 253 m. Malta er middelhavsklima, med varme, tørre somre og milde, våde vintre.

Malta er et stort turistmål med mange historiske og kulturelle seværdigheder, varmt klima, gode indkøbsmuligheder, pulserende natteliv, smukke strande og smukke landskaber.

Hovedstaden Valletta er placeret på østkysten af Malta, og har 6.500 indbyggere (2008).Byen har smukke historiske arkitektur, og er noteret på UNESCO’s World Heritage List. På Valettahalvøya er Maltas vigtigste havneområde.
De mest populære feriested byer og tour steder i Malta, Sliema, Mdina, St. Julian , Melih Bay, på øen Gozo og hovedstaden Valletta.

Øens eneste lufthavn – Malta International Airport – ligger 5 km sydvest for hovedstaden Valletta.

Billigerebiludlejning.dk tilbyder et godt udvalg af billige biludlejning i Malta. Vælg destination for Malta i søgemaskinen over og få en instant liste over tilgængelige udlejningsbiler.

Populære destinationer

Dansk