Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Malta Lufthavn

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Malta Lufthavn inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Malta Lufthavn miniguide

Billeje Malta Lufthavn

Biludlejning Malta Lufthavn

Malta International Airport (MLA) er placeret 8 km syd for Valletta, Luqa mellem byer og Gudja, og er den eneste lufthavn i Malta .Der er regelmæssig busser mellem lufthavnen og Valletta .De biludlejningsselskaber er repræsenteret i lufthavnen Alamo, Budget, Europcar, Hertz, Avis, National, Sixt og Thrifty.

3.124.846 passagerer stoppet i lufthavnen i 2008. De vigtigste base for den nationale selskab Air Malta, der flyver til mange destinationer i Europa. De 5 mest populære internationale destinationer fra Malta er London, Manchester, Frankfurt , Rom og München.

Malta International Airport har et godt udvalg af butikker, caféer og barer, men ingen restaurant. Lufthavnen har modtaget adskillige priser og har en meget flot design. Andre faciliteter inkluderer banker, posthus, trådløst internet, business-lounge og turistinformation. Der er ingen hoteller i lufthavnen, de nærmeste er Golden Tulip Vivaldi Hotel.

Dansk