Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Malta Lufthavn

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Malta Lufthavn inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Malta Lufthavn miniguide

Billeje Malta Lufthavn
Biludlejning Malta Lufthavn

Malta International Airport (MLA) er placeret 8 km syd for Valletta, Luqa mellem byer og Gudja, og er den eneste lufthavn i Malta .Der er regelmæssig busser mellem lufthavnen og Valletta .De biludlejningsselskaber er repræsenteret i lufthavnen Alamo, Budget, Europcar, Hertz, Avis, National, Sixt og Thrifty.

3.124.846 passagerer stoppet i lufthavnen i 2008. De vigtigste base for den nationale selskab Air Malta, der flyver til mange destinationer i Europa. De 5 mest populære internationale destinationer fra Malta er London, Manchester, Frankfurt, Rom og München.

Malta International Airport har et godt udvalg af butikker, caféer og barer, men ingen restaurant. Lufthavnen har modtaget adskillige priser og har en meget flot design. Andre faciliteter inkluderer banker, posthus, trådløst internet, business-lounge og turistinformation. Der er ingen hoteller i lufthavnen, de nærmeste er Golden Tulip Vivaldi Hotel.