Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Valetta

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Valetta inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Valetta miniguide

Billeje Valetta
Biludlejning Valetta

Valletta er hovedstaden i Malta. Det er beliggende på den nordøstlige kyst af øen, mellem Marsamxett Havn og Grand Harbour. Valletta har 22.000 indbyggere, ca.115.000 med forstæder. Herfra er der færge til Sicilien.

Malta er måske bedst kendt for sin indsats i den europæiske musik bestride Euro Vision. Valletta blev grundlagt i 1400 af Johannitterordenens Grandmaster Jean de la Valette. Byen har mange minder fra dengang det var Johannitterordenens hovedkvarter. Grand Master Palace er nu offentlige bygninger, mens katedralen, St. John’s Cathedral, stammer fra 1570’s, finder vi gravplads for store mestre. Kirkens museum er et mesterstykke af maleren Caravaggio. Byen var tidligere Storbritanniens største flådebase i Middelhavet. Valetta er en UNESCO verdens natur-og kulturarv. Besøgende kan også tage en tur i de smalle gader i Tarxien templer uden Vallettaeller på operaen.

Malta International Airport ligger fem kilometer uden for centrum af Valletta.