Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Valetta

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Valetta inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Valetta miniguide

Billeje Valetta

Biludlejning Valetta

Valletta er hovedstaden i Malta .Det er beliggende på den nordøstlige kyst af øen, mellem Marsamxett Havn og Grand Harbour. Valletta har 22.000 indbyggere, ca.115.000 med forstæder. Herfra er der færge til Sicilien .

Malta er måske bedst kendt for sin indsats i den europæiske musik bestride Euro Vision. Valletta blev grundlagt i 1400 af Johannitterordenens Grandmaster Jean de la Valette. Byen har mange minder fra dengang det var Johannitterordenens hovedkvarter. Grand Master Palace er nu offentlige bygninger, mens katedralen, St. John’s Cathedral, stammer fra 1570’s, finder vi gravplads for store mestre. Kirkens museum er et mesterstykke af maleren Caravaggio. Byen var tidligere Storbritanniens største flådebase i Middelhavet. Valetta er en UNESCO verdens natur-og kulturarv. Besøgende kan også tage en tur i de smalle gader i Tarxien templer uden Vallettaeller på operaen.

Malta International Airport ligger fem kilometer uden for centrum af Valletta.

Dansk