Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje St. Julians

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i St. Julians inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

St. Julians miniguide

Billeje St. Julians

Biludlejning St. Julians

St. Julians er en kystby, der er centralt placeret på den nordøstlige kyst Malta .Øen ligger syd for Grækenland og er omgivet af Middelhavet, og St. Julian’s er beliggende nord for hovedstaden Valletta.Før 1800-tallet, St. Julian’s en fiskerby, men for nylig har byen udviklet sig til en populær ferieby. Befolkningen i 2007 blev målt til næsten 7000

St. Julian’s er opkaldt efter den skytshelgen St. Julian, også kendt som Julian de fattige. Hvert år, denne helgen fejres med en festival, der afholdes den sidste søndag i august. Byen og omegn er primært kendt som en ferie paradis. I gåafstand fra St. Julians Paceville anses for at være Maltas natteliv center, med dets mange pletter, barer og restauranter. Den smukke Spinola Palace i St. Julians blev bygget i 1600-tallet.

Malta International Airport er den eneste lufthavn i Malta og kaldes ofte Luqa Lufthavn.Lufthavnen er beliggende ca. 6 km uden for byen.

Dansk