Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje St. Julians

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i St. Julians inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

St. Julians miniguide

Billeje St. Julians
Biludlejning St. Julians

St. Julians er en kystby, der er centralt placeret på den nordøstlige kyst Malta .Øen ligger syd for Grækenland og er omgivet af Middelhavet, og St. Julian’s er beliggende nord for hovedstaden Valletta.Før 1800-tallet, St. Julian’s en fiskerby, men for nylig har byen udviklet sig til en populær ferieby. Befolkningen i 2007 blev målt til næsten 7000

St. Julian’s er opkaldt efter den skytshelgen St. Julian, også kendt som Julian de fattige. Hvert år, denne helgen fejres med en festival, der afholdes den sidste søndag i august. Byen og omegn er primært kendt som en ferie paradis. I gåafstand fra St. Julians Paceville anses for at være Maltas natteliv center, med dets mange pletter, barer og restauranter. Den smukke Spinola Palace i St. Julians blev bygget i 1600-tallet.

Malta International Airport er den eneste lufthavn i Malta og kaldes ofte Luqa Lufthavn.Lufthavnen er beliggende ca. 6 km uden for byen.