Biludlejning Tunesien

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Tunesien

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Tunesien inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Tunesien miniguide

Billeje Tunesien
Biludlejning Tunesien

Tunesien er det nordligste land i Afrika. Det officielle sprog er arabisk, mens den franske har status af fremmedsprog. Tunesien, som har en befolkning på 10,5 mio (2009), omkranset mod vest og sydvest til Algeriet – og i det sydlige Libyen. Landets 1300 km lange kyststrækning i nord og øst af Middelhavet.

Den mest frugtbare del af landet er fundet i nærheden af kysten, hvor det dyrkes blandt appelsiner og oliven. I den sydlige del, dog meget tør – og den sydligste spids strækker samt til verdens største ørken, Sahara.

Med hensyn til de klimatiske forhold i den nordlige del af Tunesien typisk middelhavsklima med milde, regnfulde vintre og varme, tørre somre. I syd er der en temmelig barsk ørken klima, dominerer.   Tunesiens popularitet som turist land er først og fremmest i forbindelse med de mange smukke strande langs Middelhavet. Næsten syv millioner besøgende kommer her for at ferie hvert år.

Landets hovedstad, Tunis, er beliggende på en bred bugt ved Middelhavet.Med sine 1.200 tusind indbyggere (næsten 4 millioner i hovedstadsområdet) er også den største by i Tunesien. Højre nærheden er en af landets største attraktioner – ruinerne af antikke Kartago. Andre større byer omfatte Sfax og Ariana.Nævnes skal også de mindre turistby Monastir.

De to travleste lufthavne i Tunesien er Aéroport International de Tunis-Carthage (hovedstaden) og Aéroport International de Monastir-Habib Bourguiba.

Billigerebiludlejning.dk tilbyder biludlejning på ovennævnte lufthavne og mest populære turistmål i Tunesien.