Biludlejning Tunesien

Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Tunesien

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Tunesien inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Tunesien miniguide

Billeje Tunesien

Biludlejning Tunesien

Tunesien er det nordligste land i Afrika. Det officielle sprog er arabisk, mens den franske har status af fremmedsprog. Tunesien, som har en befolkning på 10,5 mio (2009), omkranset mod vest og sydvest til Algeriet – og i det sydlige Libyen. Landets 1300 km lange kyststrækning i nord og øst af Middelhavet.

Den mest frugtbare del af landet er fundet i nærheden af kysten, hvor det dyrkes blandt appelsiner og oliven. I den sydlige del, dog meget tør – og den sydligste spids strækker samt til verdens største ørken, Sahara.

Med hensyn til de klimatiske forhold i den nordlige del af Tunesien typisk middelhavsklima med milde, regnfulde vintre og varme, tørre somre. I syd er der en temmelig barsk ørken klima, dominerer.   Tunesiens popularitet som turist land er først og fremmest i forbindelse med de mange smukke strande langs Middelhavet. Næsten syv millioner besøgende kommer her for at ferie hvert år.

Landets hovedstad, Tunis , er beliggende på en bred bugt ved Middelhavet.Med sine 1.200 tusind indbyggere (næsten 4 millioner i hovedstadsområdet) er også den største by i Tunesien. Højre nærheden er en af landets største attraktioner – ruinerne af antikke Kartago. Andre større byer omfatte Sfax og Ariana.Nævnes skal også de mindre turistby Monastir.

De to travleste lufthavne i Tunesien er Aéroport International de Tunis-Carthage (hovedstaden) og Aéroport International de Monastir-Habib Bourguiba.

Billigerebiludlejning.dk tilbyder biludlejning på ovennævnte lufthavne og mest populære turistmål i Tunesien.

Dansk