Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Gabes

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Gabes inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Gabes miniguide

Billeje Gabes

Biludlejning Gabes

Gabes ligger på vestkysten i det sydlige Tunesien .Beliggende på bugten Gabès som er en del af Middelhavet og er en af de største industribyer i landet. I 2007 befolkningen skønnes at være ca 110 000 Gabes blev bygget af fønikerne, der var en civilisation, der eksisterede omkring Middelhavet i 800 f.Kr. Kr. til 664 f.Kr. Kr. Under romerne havde forventet. 200 f. Kr. Byen blev omdøbt Tacape.

Old Town i Gabès enheder, som i mange andre afrikanske byer, Medina. Disse historiske steder blev bygget af araberne tilbage til 800 AD Kr. I Gabes medina er bevaret som den i vid udstrækning har været siden dens oprindelse med smalle gader og små handel boder. Du kan også finde souks, der er gamle markeder med alle typer af varer. Zitouna moskeen er den største moské i Tunesien og i hjertet af den gamle bydel. Dette blev bygget på 900-nummer og kan oversættes som “moske i oliventræ.”

Gabes-Matmata International Airport er ca. 1,5 km uden for centrum.

Dansk