Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Gabes

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Gabes inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Gabes miniguide

Billeje Gabes
Biludlejning Gabes

Gabes ligger på vestkysten i det sydlige Tunesien. Beliggende på bugten Gabès som er en del af Middelhavet og er en af de største industribyer i landet. I 2007 befolkningen skønnes at være ca 110 000 Gabes blev bygget af fønikerne, der var en civilisation, der eksisterede omkring Middelhavet i 800 f.Kr. Kr. til 664 f.Kr. Kr. Under romerne havde forventet. 200 f. Kr. Byen blev omdøbt Tacape.

Old Town i Gabès enheder, som i mange andre afrikanske byer, Medina. Disse historiske steder blev bygget af araberne tilbage til 800 AD Kr. I Gabes medina er bevaret som den i vid udstrækning har været siden dens oprindelse med smalle gader og små handel boder. Du kan også finde souks, der er gamle markeder med alle typer af varer. Zitouna moskeen er den største moské i Tunesien og i hjertet af den gamle bydel. Dette blev bygget på 900-nummer og kan oversættes som “moske i oliventræ.”

Gabes-Matmata International Airport er ca. 1,5 km uden for centrum.