Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Tunis

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Tunis inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Tunis miniguide

Billeje Tunis

Biludlejning Tunis

Tunis ligger i nærheden af den østlige kyst i den nordlige del af Tunesien .Byen er hovedstad i landet og ligger på vestbredden af Tunis Lake, lige ud for kysten af Tunesien, som grænser op til bugten Tunis. Tunis har en havn, som fører ind i Middelhavet via en kanal, med en befolkning på ca. 1200000 (2008), dette er den største by i landet.

Old Town, eller Medina er en af de største der findes i Nordafrika og går tilbage til omkring 800 e.Kr. Kr. Medina er lille, snævre gader og historiske seværdigheder såsom Museum of Traditional Arv til huse i en bygning fra det 17. århundrede. Museum of Medina er i Zitouna Moske fra ca. 700 e.Kr. Kr. Belvedere Park ligger i nærheden af Tunis Lake er den største park i byen, mens ruinerne af Karthago findes på den østlige bred af Lake Tunis og var angiveligt grundlagt af fønikerne i år 814 f.Kr. Kr.

Tunis-Carthage International Airport er beliggende ca. 8 km uden for hovedstaden.

Dansk