Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Tunis

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Tunis inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Tunis miniguide

Billeje Tunis
Biludlejning Tunis

Tunis ligger i nærheden af den østlige kyst i den nordlige del af Tunesien. Byen er hovedstad i landet og ligger på vestbredden af Tunis Lake, lige ud for kysten af Tunesien, som grænser op til bugten Tunis. Tunis har en havn, som fører ind i Middelhavet via en kanal, med en befolkning på ca. 1200000 (2008), dette er den største by i landet.

Old Town, eller Medina er en af de største der findes i Nordafrika og går tilbage til omkring 800 e.Kr. Kr. Medina er lille, snævre gader og historiske seværdigheder såsom Museum of Traditional Arv til huse i en bygning fra det 17. århundrede. Museum of Medina er i Zitouna Moske fra ca. 700 e.Kr. Kr. Belvedere Park ligger i nærheden af Tunis Lake er den største park i byen, mens ruinerne af Karthago findes på den østlige bred af Lake Tunis og var angiveligt grundlagt af fønikerne i år 814 f.Kr. Kr.

Tunis-Carthage International Airport er beliggende ca. 8 km uden for hovedstaden.