Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Tunis Lufthavn

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Tunis Lufthavn inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Tunis Lufthavn miniguide

Billeje Tunis Lufthavn
Biludlejning Tunis Lufthavn – Foto: © Cimoi

Tunis Carthage International Airport (TUN) er 7 km nord-vest for Tunis. Der er regelmæssig busser mellem lufthavnen og Tunis. De biludlejningsselskaber, der tilbyder deres service i lufthavnen Hertz, Sixt, Budget og Avis.

3.930.661 passagerer besøgte Tunis Lufthavn i 2007. De vigtigste base for Tunisair, Nouvelair Tunesien, Sevenair og Tunisavia. Tunisair er den virksomhed, der betjener de fleste destinationer, omkring 50 stykker. I 2002 styrtede derefter en EgyptAir Boeing 737, der kom fra Cairo, 14 af de 62 mennesker om bord blev dræbt.

Udvælgelsen af butikker er godt, mange af dem tilbyder luksus og lokale produkter. Der er også flere spisesteder og drikkevarebutikker, posthus, ATM, frisør og førstehjælp. Der er ingen hoteller i lufthavnen.