Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Tunis Lufthavn

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Tunis Lufthavn inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Tunis Lufthavn miniguide

Billeje Tunis Lufthavn

Biludlejning Tunis Lufthavn – Foto: © Cimoi

Tunis Carthage International Airport (TUN) er 7 km nord-vest for Tunis .Der er regelmæssig busser mellem lufthavnen og Tunis. De biludlejningsselskaber, der tilbyder deres service i lufthavnen Hertz, Sixt, Budget og Avis.

3.930.661 passagerer besøgte Tunis Lufthavn i 2007. De vigtigste base for Tunisair, Nouvelair Tunesien, Sevenair og Tunisavia. Tunisair er den virksomhed, der betjener de fleste destinationer, omkring 50 stykker. I 2002 styrtede derefter en EgyptAir Boeing 737, der kom fra Cairo, 14 af de 62 mennesker om bord blev dræbt.

Udvælgelsen af butikker er godt, mange af dem tilbyder luksus og lokale produkter. Der er også flere spisesteder og drikkevarebutikker, posthus, ATM, frisør og førstehjælp. Der er ingen hoteller i lufthavnen.

Dansk