Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Tabarka

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Tabarka inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Tabarka miniguide

Billeje Tabarka
Biludlejning Tabarka

Tabarka er beliggende i det nordvestlige Tunesien, nær grænsen til Algeriet.Byen ligger på kysten af landet og har en kystlinje, der fører ud i Middelhavet. Der er ca 170 km til Tunesien, som ligger sydøst for byen og dens befolkning blev målt til ca. 15 000 i 2004. Tabarka er en by, der er tusinder af år gammel og har bevaret navnet fra fønikerne, der herskede langs Middelhavets kyst i århundrederne før Kristus.

I Tabarka, har der i de senere år været rejst resorts langs den smukke kystlinje, og besøgende kan solbade på stranden, dykning, golf og fiskeri. En af de Tabarka er bedst kendt for, koral fisk, der er blevet en aktivitet for hundreder af år. I sensommeren holdt Coral Festival og en jazz festival afholdes hvert år. Over byen sidder en fort fra 1500-tallet, og uden for byen er velbevarede romerske huse.

Tabarka – 7 Novembre International Airport er ca. 15 km uden for byen.