Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Tabarka

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Tabarka inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Tabarka miniguide

Billeje Tabarka

Biludlejning Tabarka

Tabarka er beliggende i det nordvestlige Tunesien , nær grænsen til Algeriet.Byen ligger på kysten af landet og har en kystlinje, der fører ud i Middelhavet. Der er ca 170 km til Tunesien, som ligger sydøst for byen og dens befolkning blev målt til ca. 15 000 i 2004. Tabarka er en by, der er tusinder af år gammel og har bevaret navnet fra fønikerne, der herskede langs Middelhavets kyst i århundrederne før Kristus.

I Tabarka, har der i de senere år været rejst resorts langs den smukke kystlinje, og besøgende kan solbade på stranden, dykning, golf og fiskeri. En af de Tabarka er bedst kendt for, koral fisk, der er blevet en aktivitet for hundreder af år. I sensommeren holdt Coral Festival og en jazz festival afholdes hvert år. Over byen sidder en fort fra 1500-tallet, og uden for byen er velbevarede romerske huse.

Tabarka – 7 Novembre International Airport er ca. 15 km uden for byen.

Dansk