Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Monastir

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Monastir inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Monastir miniguide

Billeje Monastir

Biludlejning Monastir

Monastir er en gammel by beliggende i den nordlige del af Tunesien og er hovedstad i provinsen Monastir.Byen ligger på Tunesiens østkyst, der grænser op Hammametbukta hører til Middelhavsområdet. Befolkningen er anslået til over 70, 000 (2008). Monastir ligger ca 160 km fra hovedstaden Tunis, Monastir og navnet kommer fra fransk og engelsk ord for kloster.

En af de bedst kendte seværdigheder er den velbevarede fæstning Ribat af Harthema rejst af islamisterne omkring år 800 Berigelse blev udbredt i Monty Python filmenLife of Brian, og i dag huser et museum der beskæftiger sig med islamisk kunst.En anden berømt attraktion er den smukke mausoleum dedikeret til Habib Bourguiba blev landets første præsident. Monastir er et populært feriested og lige uden for byen kan man se ruinerne af den antikke by Ruspinum som blev indgivet af punerne og romerne.

Monastir-Habib Bourguiba International Airport er ca. 4 km uden for Monastir.

Dansk