Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Monastir

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Monastir inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Monastir miniguide

Billeje Monastir
Biludlejning Monastir

Monastir er en gammel by beliggende i den nordlige del af Tunesien og er hovedstad i provinsen Monastir.Byen ligger på Tunesiens østkyst, der grænser op Hammametbukta hører til Middelhavsområdet. Befolkningen er anslået til over 70, 000 (2008). Monastir ligger ca 160 km fra hovedstaden Tunis, Monastir og navnet kommer fra fransk og engelsk ord for kloster.

En af de bedst kendte seværdigheder er den velbevarede fæstning Ribat af Harthema rejst af islamisterne omkring år 800 Berigelse blev udbredt i Monty Python filmenLife of Brian, og i dag huser et museum der beskæftiger sig med islamisk kunst.En anden berømt attraktion er den smukke mausoleum dedikeret til Habib Bourguiba blev landets første præsident. Monastir er et populært feriested og lige uden for byen kan man se ruinerne af den antikke by Ruspinum som blev indgivet af punerne og romerne.

Monastir-Habib Bourguiba International Airport er ca. 4 km uden for Monastir.