Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Sousse

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Sousse inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Sousse miniguide

Billeje Sousse
Biludlejning Sousse

Sousse er beliggende på østkysten i den nordlige del af Tunesien. Det grænser op til byen for at Hammametbukta tilhører Middelhavet og er beliggende ca. 110 km sydøst for hovedstaden Tunis. Byen har en vigtig fiskeri og eksport havn, hvor varerne transporteres olivenolie. I Sousse live ca. 165 tusind (2008) indbyggere, og byen blev grundlagt af fønikerne allerede omkring år 900 f.Kr. Kr. og kaldte på det tidspunkt Hadrumetum.

Den gamle by, der hedder Medina er en meget velbevaret historisk levn fra omkring 800 til 900 e.Kr. Kr. I 1998,. Den gamle by er opført på UNESCO World Heritage SiteHer kan du finde flere historiske seværdigheder, herunder den Store Moské fra ca. 850 AD Kr. Medina er omgivet af en gammel bymur, og inden for en kasbah, som var en slags fæstning, hvor byens førende levede, den mosaiske Museum. Sousse er også kendt for sine smukke strande og resorts langs kysten.

Sousse tjent med Monastir-Habib Bourguiba International Airport, som ligger ca. 20 km væk.