Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Sousse

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Sousse inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Sousse miniguide

Billeje Sousse

Biludlejning Sousse

Sousse er beliggende på østkysten i den nordlige del af Tunesien .Det grænser op til byen for at Hammametbukta tilhører Middelhavet og er beliggende ca. 110 km sydøst for hovedstaden Tunis. Byen har en vigtig fiskeri og eksport havn, hvor varerne transporteres olivenolie. I Sousse live ca. 165 tusind (2008) indbyggere, og byen blev grundlagt af fønikerne allerede omkring år 900 f.Kr. Kr. og kaldte på det tidspunkt Hadrumetum.

Den gamle by, der hedder Medina er en meget velbevaret historisk levn fra omkring 800 til 900 e.Kr. Kr. I 1998,. Den gamle by er opført på UNESCO World Heritage SiteHer kan du finde flere historiske seværdigheder, herunder den Store Moské fra ca. 850 AD Kr. Medina er omgivet af en gammel bymur, og inden for en kasbah, som var en slags fæstning, hvor byens førende levede, den mosaiske Museum. Sousse er også kendt for sine smukke strande og resorts langs kysten.

Sousse tjent med Monastir-Habib Bourguiba International Airport, som ligger ca. 20 km væk.

Dansk