Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Djerba

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Djerba inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Djerba miniguide

Billeje Djerba
Biludlejning Djerba

Djerba ligger lige uden for Tunesiens sydlige kyst.Øen ligger i bugten Gabès hører til Middelhavsområdet. Den største by og hovedstad Houmt Souk, hvor bor ca 60 000 (2007) og ligger på nordsiden af øen. Djerba er den største ø i Nordafrika med en befolkning på ca. 145 000 (ingen år reference). I Odysseen legenden siger, at tallet af Odysseus besøgte Djerba, indtil 300 e.Kr.Kr. kaldte øen Meninx.

, Djerba er en af Middelhavets mest frugtbare områder, og den grønne hav og den lange strande er med til at trække turister. På grund af sin lange historie, er der mange ruiner og seværdigheder på Djerba. I landsbyen Guellala har været rode kontraktioner siden romertiden, og flere steder rundt om øen er landsbyerne hvide bygninger og frodige haver. I hovedstaden Houmt Souk, kan du gå på markedet, der sælger traditionelle tøj og tæpper, smykker og keramik produkter.

Djerba International Airport er placeret på den nordvestlige side af øen.