Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Djerba

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Djerba inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Djerba miniguide

Billeje Djerba

Biludlejning Djerba

Djerba ligger lige uden for Tunesiens sydlige kyst.Øen ligger i bugten Gabès hører til Middelhavsområdet. Den største by og hovedstad Houmt Souk, hvor bor ca 60 000 (2007) og ligger på nordsiden af øen. Djerba er den største ø i Nordafrika med en befolkning på ca. 145 000 (ingen år reference). I Odysseen legenden siger, at tallet af Odysseus besøgte Djerba, indtil 300 e.Kr.Kr. kaldte øen Meninx.

, Djerba er en af Middelhavets mest frugtbare områder, og den grønne hav og den lange strande er med til at trække turister. På grund af sin lange historie, er der mange ruiner og seværdigheder på Djerba. I landsbyen Guellala har været rode kontraktioner siden romertiden, og flere steder rundt om øen er landsbyerne hvide bygninger og frodige haver. I hovedstaden Houmt Souk, kan du gå på markedet, der sælger traditionelle tøj og tæpper, smykker og keramik produkter.

Djerba International Airport er placeret på den nordvestlige side af øen.

Dansk