Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Sfax

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Sfax inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Sfax miniguide

Billeje Sfax
Biludlejning Sfax

Sfax kaldes også Safaqis og ligger på østkysten af Tunesien. Byen grænser op til bugten Gabès, der fører ind i Middelhavet og har et stort fiskerihavn. Her er eksporteret råvarer som olivenolie og datoer. Sfax er hovedstaden i provinsen Sfax er den næststørste by i landet med en befolkning på over 270, 000 (2008). Grundlagt i 849 e.Kr.Kr. på ruinerne af det gamle byer og Taparura Thaenae som tilhørte fønikerne og romerne.

Efter at have besøgt Sfax bør hovedet til den gamle bydel kaldet Medina. Omkring den gamle by er en gammel bymur, der er ca. 2 km lang. Medina er souks der er markeder med alle typer af tjenester. Et af de mest berømte souks er Blacksmith’s Souk, hvilket betyder, smedens Souk, og er populært på grund af denne del af filmen Den engelske Patient blev filmet her. I Museum kan du se rester af byer og Taparura Thaenae.

Sfax-Thyna International Airport er ca. 6 km væk.