Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Sfax

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Sfax inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Sfax miniguide

Billeje Sfax

Biludlejning Sfax

Sfax kaldes også Safaqis og ligger på østkysten af Tunesien .Byen grænser op til bugten Gabès, der fører ind i Middelhavet og har et stort fiskerihavn. Her er eksporteret råvarer som olivenolie og datoer. Sfax er hovedstaden i provinsen Sfax er den næststørste by i landet med en befolkning på over 270, 000 (2008). Grundlagt i 849 e.Kr.Kr. på ruinerne af det gamle byer og Taparura Thaenae som tilhørte fønikerne og romerne.

Efter at have besøgt Sfax bør hovedet til den gamle bydel kaldet Medina. Omkring den gamle by er en gammel bymur, der er ca. 2 km lang. Medina er souks der er markeder med alle typer af tjenester. Et af de mest berømte souks er Blacksmith’s Souk, hvilket betyder, smedens Souk, og er populært på grund af denne del af filmen Den engelske Patient blev filmet her. I Museum kan du se rester af byer og Taparura Thaenae.

Sfax-Thyna International Airport er ca. 6 km væk.

Dansk