Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Trapani

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Trapani inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Trapani miniguide

Billeje Trapani

Biludlejning Trapani

Trapani ligger på vestkysten af Sicilien og er hovedstaden i provinsen af samme navn.Ca. 67.000 indbyggere bor i byen ligger ved Monte San Giuliano. Trapani har en god Havn, og eksporten omfatter salt og vin.

Byen i romertiden blev kaldt Drepanum, har mange historiske strukturer. Trapani var en vigtig flådebase for kartaginenserne under første puniske krig. I et søslag i 249 f.Kr.Kr. Kartaginenserne besejrede romerne under Publius Claudius Pulcher. Trapani er berømt for sin påske parade, når byens religiøse skulpturer, 17 og 18 århundrede er taget gennem gaderne langfredag og påskelørdag. En af de mest populære attraktioner er den smukke Basilica Madonna di Trapani, som blev bygget i den 1300’s. Basilica har en skulptur af Nino Pisano. Her er Triton springvand, domkirke og mange fine bygninger.

Nærmeste lufthavn Aeroporto Trapani er lille og har direkte flyvninger til det europæiske fastland.

Dansk