Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Trapani

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Trapani inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Trapani miniguide

Billeje Trapani
Biludlejning Trapani

Trapani ligger på vestkysten af Sicilien og er hovedstaden i provinsen af samme navn.Ca. 67.000 indbyggere bor i byen ligger ved Monte San Giuliano. Trapani har en god Havn, og eksporten omfatter salt og vin.

Byen i romertiden blev kaldt Drepanum, har mange historiske strukturer. Trapani var en vigtig flådebase for kartaginenserne under første puniske krig. I et søslag i 249 f.Kr.Kr. Kartaginenserne besejrede romerne under Publius Claudius Pulcher. Trapani er berømt for sin påske parade, når byens religiøse skulpturer, 17 og 18 århundrede er taget gennem gaderne langfredag og påskelørdag. En af de mest populære attraktioner er den smukke Basilica Madonna di Trapani, som blev bygget i den 1300’s. Basilica har en skulptur af Nino Pisano. Her er Triton springvand, domkirke og mange fine bygninger.

Nærmeste lufthavn Aeroporto Trapani er lille og har direkte flyvninger til det europæiske fastland.