Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Bristol

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Bristol inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Bristol miniguide

Billeje Bristol

Biludlejning Bristol

Bristol er en by og et amt beliggende i det sydvestlige England .Det er 15 km til udmundingen af floden Avon og havnen her er en af de vigtigste i landet. Det er ikke bare den port, er det vigtigt at Bristol, men det er også et kulturelt centrum. Bristol befolkning antallet blev anslået til lidt over 430.000 i 2008, hvilket gør byen til Englands sjette største.

Allerede i 1000-tallet, at havnen i Bristol vokse, og 1300’s, var dette en af landets tre største middelalderlige byer. Mange steder i Bristol har en lang historie, herunder slottet Berkeley Castle er over 900 år. Old Town er et besøg værd for sine smalle gader, og Bristol Cathedral er en af de smukkeste. Hertil kommer,. Frister med Bristol Zoo Bristol Zoo Have Blue Reef Aquarium og Horse Country.

Den nærmeste lufthavn er Bristol International Airport, der tilbyder flyvninger til flere kontinenter. Det tager cirka 20 minutters kørsel fra centrum til lufthavnen.

Dansk