Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Bristol

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Bristol inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Bristol miniguide

Billeje Bristol
Biludlejning Bristol

Bristol er en by og et amt beliggende i det sydvestlige England .Det er 15 km til udmundingen af floden Avon og havnen her er en af de vigtigste i landet. Det er ikke bare den port, er det vigtigt at Bristol, men det er også et kulturelt centrum. Bristol befolkning antallet blev anslået til lidt over 430.000 i 2008, hvilket gør byen til Englands sjette største.

Allerede i 1000-tallet, at havnen i Bristol vokse, og 1300’s, var dette en af landets tre største middelalderlige byer. Mange steder i Bristol har en lang historie, herunder slottet Berkeley Castle er over 900 år. Old Town er et besøg værd for sine smalle gader, og Bristol Cathedral er en af de smukkeste. Hertil kommer,. Frister med Bristol Zoo Bristol Zoo Have Blue Reef Aquarium og Horse Country.

Den nærmeste lufthavn er Bristol International Airport, der tilbyder flyvninger til flere kontinenter. Det tager cirka 20 minutters kørsel fra centrum til lufthavnen.