Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Sicilien Palermo Lufthavn

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Sicilien Palermo Lufthavn inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Sicilien Palermo Lufthavn miniguide

Billeje Sicilien Palermo Lufthavn

Biludlejning Sicilien Palermo Lufthavn

Palermo Airport (PMO), også kendt som Falcone-Borsellino Lufthavn og Punta Raisi Airport ligger 35 km nordvest for Palermo. Det første navn refererer til navnene på to anti-mafia dommere, der blev dræbt i 1992, og lufthavnen blev opkaldt efter. Det kører både busser og tog mellem Palermo og lufthavnen. Der er flere bilutleiefimra i ankomsthallen, herunder Europcar, Avis, Hertz og Auto Europe.

4.446.142 passagerer standsede ved Palermo Lufthavn i 2008. Lufthavnen betjenes af 13 forskellige flyselskaber, mange af dem er lavprisselskaber.

Palermo Lufthavn har en begrænset rækkevidde af skatte-, nogle butikker, cafeer og barer. Andre faciliteter, en bank, posthus, medicinsk kontor, apotek, et kapel og muligheder for børnepasning. Der er ingen hoteller i lufthavnen.

Dansk