Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Sicilien Palermo Lufthavn

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Sicilien Palermo Lufthavn inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Sicilien Palermo Lufthavn miniguide

Billeje Sicilien Palermo Lufthavn
Biludlejning Sicilien Palermo Lufthavn

Palermo Airport (PMO), også kendt som Falcone-Borsellino Lufthavn og Punta Raisi Airport ligger 35 km nordvest for Palermo. Det første navn refererer til navnene på to anti-mafia dommere, der blev dræbt i 1992, og lufthavnen blev opkaldt efter. Det kører både busser og tog mellem Palermo og lufthavnen. Der er flere bilutleiefimra i ankomsthallen, herunder Europcar, Avis, Hertz og Auto Europe.

4.446.142 passagerer standsede ved Palermo Lufthavn i 2008. Lufthavnen betjenes af 13 forskellige flyselskaber, mange af dem er lavprisselskaber.

Palermo Lufthavn har en begrænset rækkevidde af skatte-, nogle butikker, cafeer og barer. Andre faciliteter, en bank, posthus, medicinsk kontor, apotek, et kapel og muligheder for børnepasning. Der er ingen hoteller i lufthavnen.