Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Catania

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Catania inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Catania miniguide

Billeje Catania

Biludlejning Catania

Catania er beliggende ved foden af Europas største vulkan, Etna, på østkysten af Sicilien .Catania er hovedstaden i provinsen af samme navn, er beliggende på Det Ioniske Hav. Byen har ca. 313.000 indbyggere, er Siciliens næststørste by.Forstæderne er befolkningen i en million mennesker. Catania er en af Italiens mest vigtige havne. Her er eksporteret frugter, vin, mandler og træ.

Catania er kendt for sine barokke arkitektur og byplanlægning. Piazza del Duomo er et livligt sted med en elegant springvand, som er symbolet på byen. Det er også udgangspunktet for shopping gade Etnea.Norman Domkirke er i Norman stil, og et besøg værd. I midten af Catania er på UNESCO’s World Heritage List, sammen med Val di Noto. Benedictine San Nicolò var engang den største kloster. Piazzo Stesicoro ruinerne af et romersk amfiteater, og Teatro Massimo er mødestedet for de unge. Catania er også et godt udgangspunkt for ture til Etna.

Fontanarossa Airport er fire kilometer fra centrum.

Dansk