Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Catania

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Catania inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Catania miniguide

Billeje Catania
Biludlejning Catania

Catania er beliggende ved foden af Europas største vulkan, Etna, på østkysten af Sicilien .Catania er hovedstaden i provinsen af samme navn, er beliggende på Det Ioniske Hav. Byen har ca. 313.000 indbyggere, er Siciliens næststørste by.Forstæderne er befolkningen i en million mennesker. Catania er en af Italiens mest vigtige havne. Her er eksporteret frugter, vin, mandler og træ.

Catania er kendt for sine barokke arkitektur og byplanlægning. Piazza del Duomo er et livligt sted med en elegant springvand, som er symbolet på byen. Det er også udgangspunktet for shopping gade Etnea.Norman Domkirke er i Norman stil, og et besøg værd. I midten af Catania er på UNESCO’s World Heritage List, sammen med Val di Noto. Benedictine San Nicolò var engang den største kloster. Piazzo Stesicoro ruinerne af et romersk amfiteater, og Teatro Massimo er mødestedet for de unge. Catania er også et godt udgangspunkt for ture til Etna.

Fontanarossa Airport er fire kilometer fra centrum.