Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Imperia

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Imperia inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Imperia miniguide

Billeje Imperia

Biludlejning Imperia

Imperia er hovedstaden i provinsen af samme navn ligger på den italienske Riviera og målt en befolkning på over 40.000 i 2008. Byen hører til den snævre region Ligurien, beliggende i det nordvestlige Italien, grænser Frankrig mod vest.Imperia er beliggende i den sydvestlige del af regionen, der grænser op Liguriske Hav, der er en del af Middelhavet, mens den franske grænse er at finde nogle. 50 km væk fra byen.

Imperia er primært en udvej på grund af sin fantastiske beliggenhed nær ved Liguriske Hav og byen lever mest på turisme. Det er ikke kun strande og fristende hav, der trækker besøgende, men området er også kendt for at tilbyde gode vinter. I området kan du også besøge gamle kirker som San Maurizio katedral fra 1700-tallet og museer som en flåde museum og en oliven museum.

Det er omkring 100 km til den franske lufthavn Nice Côte d’Azur Airport i vest og til Genova Cristoforo Colombo Airport i øst.

Dansk