Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Imperia

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Imperia inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Imperia miniguide

Billeje Imperia
Biludlejning Imperia

Imperia er hovedstaden i provinsen af samme navn ligger på den italienske Riviera og målt en befolkning på over 40.000 i 2008. Byen hører til den snævre region Ligurien, beliggende i det nordvestlige Italien, grænser Frankrig mod vest.Imperia er beliggende i den sydvestlige del af regionen, der grænser op Liguriske Hav, der er en del af Middelhavet, mens den franske grænse er at finde nogle. 50 km væk fra byen.

Imperia er primært en udvej på grund af sin fantastiske beliggenhed nær ved Liguriske Hav og byen lever mest på turisme. Det er ikke kun strande og fristende hav, der trækker besøgende, men området er også kendt for at tilbyde gode vinter. I området kan du også besøge gamle kirker som San Maurizio katedral fra 1700-tallet og museer som en flåde museum og en oliven museum.

Det er omkring 100 km til den franske lufthavn Nice Côte d’Azur Airport i vest og til Genova Cristoforo Colombo Airport i øst.