Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Sorrento

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Sorrento inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Sorrento miniguide

Billeje Sorrento

Biludlejning Sorrento

Sorrento ligger på en halvø ved navn Sorrento halvøen i regionen Campania, der er beliggende i det sydlige Italien , der grænser op Tyrrhenske Hav i vest.Det ligger på halvøens nordlige kyst grænser op til Napolibugten, og Sorrento halvøen adskiller Napolibugten fra Gulf of Salerno i syd. Det er cirka 50 km til Napoli , og befolkningen i Sorrento er anslået til lidt over 15, 000 (2007).

Sorrento er et populært feriested på grund af sin beliggenhed ved havet og de kulturelle og historiske attraktioner. Byen er meget gammel og lå under både grækerne og romerne, og man kan stadig se rester af den græske mur. Af de museer der også det arkæologiske museum, og at man kan se bygninger og kirker, der strækker sig flere hundrede år siden. Det er kun ca. 40 km fra vulkanen Vesuv og ca 30 km til Pompeji, der blev begravet af vulkansk aske i år 79 e.Kr. Kr.

Napoli Lufthavn er en international lufthavn er beliggende ca. 50 km væk fra Sorrento.

Dansk