Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Sorrento

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Sorrento inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Sorrento miniguide

Billeje Sorrento
Biludlejning Sorrento

Sorrento ligger på en halvø ved navn Sorrento halvøen i regionen Campania, der er beliggende i det sydlige Italien, der grænser op Tyrrhenske Hav i vest.Det ligger på halvøens nordlige kyst grænser op til Napolibugten, og Sorrento halvøen adskiller Napolibugten fra Gulf of Salerno i syd. Det er cirka 50 km til Napoli , og befolkningen i Sorrento er anslået til lidt over 15, 000 (2007).

Sorrento er et populært feriested på grund af sin beliggenhed ved havet og de kulturelle og historiske attraktioner. Byen er meget gammel og lå under både grækerne og romerne, og man kan stadig se rester af den græske mur. Af de museer der også det arkæologiske museum, og at man kan se bygninger og kirker, der strækker sig flere hundrede år siden. Det er kun ca. 40 km fra vulkanen Vesuv og ca 30 km til Pompeji, der blev begravet af vulkansk aske i år 79 e.Kr. Kr.

Napoli Lufthavn er en international lufthavn er beliggende ca. 50 km væk fra Sorrento.