Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Monza

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Monza inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Monza miniguide

Billeje Monza
Biludlejning Monza

Monza er beliggende i provinsen Milano i den nordlige del af Italien, og berømte mode byen Milano er ca. 20 km syd for Monza.Byen og provinsen hører til regionen Lombardiet, som grænser op til Schweiz mod nord, og den schweiziske grænse ligger cirka 40 km fra Monza.Lambro River løber gennem byen og er en biflod til floden Po er Italiens længste flod. Befolkningen var lidt over 120.000 i 2009.

Monza er nok bedst kendt for Monza banen blev anlagt i en af byens parker i 1922. Line kaldet Autodromo Nazionale di Monza, beregnet til racing og det italienske Grand Prix afholdes her hvert år. Kalkmalerier og et museum er at finde i domkirken, der blev grundlagt i 500’s, og blandt andre ting, kan du se Jernkronen, som angiveligt blev fremsat af en af de bolte fra Jesus ‘kors.

Linate Airport er en af tre lufthavne i Milano og er beliggende ca. 20 km syd for Monza.