Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Monza

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Monza inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Monza miniguide

Billeje Monza

Biludlejning Monza

Monza er beliggende i provinsen Milano i den nordlige del af Italien , og berømte mode byen Milano er ca. 20 km syd for Monza.Byen og provinsen hører til regionen Lombardiet, som grænser op til Schweiz mod nord, og den schweiziske grænse ligger cirka 40 km fra Monza.Lambro River løber gennem byen og er en biflod til floden Po er Italiens længste flod. Befolkningen var lidt over 120.000 i 2009.

Monza er nok bedst kendt for Monza banen blev anlagt i en af byens parker i 1922. Line kaldet Autodromo Nazionale di Monza, beregnet til racing og det italienske Grand Prix afholdes her hvert år. Kalkmalerier og et museum er at finde i domkirken, der blev grundlagt i 500’s, og blandt andre ting, kan du se Jernkronen, som angiveligt blev fremsat af en af de bolte fra Jesus ‘kors.

Linate Airport er en af tre lufthavne i Milano og er beliggende ca. 20 km syd for Monza.

Dansk