Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Prato

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Prato inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Prato miniguide

Billeje Prato
Biludlejning Prato

Prato er hovedstaden i provinsen af samme navn og tilhører regionen Toscana. Det er beliggende i den nordlige del af regionen, der har en central placering i landet og grænser op til Italien vestkyst.Den smukke by Firenze kun ca. 20 km sydøst for byen, mens vestkysten og Middelhavet findes næsten 80 km fra Prato. Bisenzio River løber gennem byen og dens befolkning blev målt til næsten 190 000 i 2009.

Prato er kendt for at have været et stort tekstilfabrikant i Italien for næsten 900 år, og sammen med de omkringliggende områder et center for ullvareproduksjonen i landet. Historien om produktion er bevaret i Museet for Textile Museum Textile. I den historiske bydel er der mange smukke paladser såsom Palazzo Pretorio fra 1200-tallet. Palazzo degli Alberti blev bygget i 1100-tallet og i dag et kunstgalleri.

Florence Airport er en international lufthavn beliggende ca. 10 km fra Prato.Lufthavnen kaldes både Peretola Lufthavn og Amerigo Vespucci Airport.