Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Prato

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Prato inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Prato miniguide

Billeje Prato

Biludlejning Prato

Prato er hovedstaden i provinsen af samme navn og tilhører regionen Toscana. Det er beliggende i den nordlige del af regionen, der har en central placering i landet og grænser op til Italien vestkyst.Den smukke by Firenze kun ca. 20 km sydøst for byen, mens vestkysten og Middelhavet findes næsten 80 km fra Prato. Bisenzio River løber gennem byen og dens befolkning blev målt til næsten 190 000 i 2009.

Prato er kendt for at have været et stort tekstilfabrikant i Italien for næsten 900 år, og sammen med de omkringliggende områder et center for ullvareproduksjonen i landet. Historien om produktion er bevaret i Museet for Textile Museum Textile. I den historiske bydel er der mange smukke paladser såsom Palazzo Pretorio fra 1200-tallet. Palazzo degli Alberti blev bygget i 1100-tallet og i dag et kunstgalleri.

Florence Airport er en international lufthavn beliggende ca. 10 km fra Prato.Lufthavnen kaldes både Peretola Lufthavn og Amerigo Vespucci Airport.

Dansk