Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Macerata

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Macerata inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Macerata miniguide

Billeje Macerata

Biludlejning Macerata

Macerata er hovedstaden i provinsen Macerata og tilhører region Marche. Regionen ligger i Italiens sydlige del, der grænser op til Adriaterhavet i øst.Macerata er ca. 20 km inde i landet og den regionale hovedstad, Ancona er kanten af kysten, ca. 50 km nordøst for Macerata. Byen blev bygget på ruinerne af den romerske by Helvia Recina på 900 – og 1000’s, og i dag bor lidt over 40 000 indbyggere i Macerata (2009).

Den gamle bydel i Macerata ligger oven på en lille bakke omgivet af en gammel bymur. Center her er Piazza della Libertà, hvor du kan finde historiske paladser såsom Loggia Mercanti renæssancen. På Piazza Vittorio Veneto er et kunstgalleri og et museum til huse i Palazzo Ricci. Hver sommer afholdes Sferisterio Opera Festival i den store opera arena er udendørs og kan rumme 3000 pladser og 6000 stående.

Anacona Lufthavn er en international lufthavn beliggende omkring 50 km nord for Macerata.

Dansk