Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Macerata

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Macerata inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Macerata miniguide

Billeje Macerata
Biludlejning Macerata

Macerata er hovedstaden i provinsen Macerata og tilhører region Marche. Regionen ligger i Italiens sydlige del, der grænser op til Adriaterhavet i øst.Macerata er ca. 20 km inde i landet og den regionale hovedstad, Ancona er kanten af kysten, ca. 50 km nordøst for Macerata. Byen blev bygget på ruinerne af den romerske by Helvia Recina på 900 – og 1000’s, og i dag bor lidt over 40 000 indbyggere i Macerata (2009).

Den gamle bydel i Macerata ligger oven på en lille bakke omgivet af en gammel bymur. Center her er Piazza della Libertà, hvor du kan finde historiske paladser såsom Loggia Mercanti renæssancen. På Piazza Vittorio Veneto er et kunstgalleri og et museum til huse i Palazzo Ricci. Hver sommer afholdes Sferisterio Opera Festival i den store opera arena er udendørs og kan rumme 3000 pladser og 6000 stående.

Anacona Lufthavn er en international lufthavn beliggende omkring 50 km nord for Macerata.