Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Trento

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Trento inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Trento miniguide

Billeje Trento

Biludlejning Trento

Trento er hovedstaden i både provinsen Trento og regionen Trentino-Alto Adige. Regionen er beliggende i det nordlige Italien , der grænser op Østrig i nordøst og Schweiz i nordvest.Trento ligger på bredden af floden Adige og er centralt beliggende i den sydlige del af regionen. Det er ca. 80 km til Verona i syd og ca 150 km til Venedig, der ligger på Adriaterhavskysten i sydøst.Befolkning måles på ca 115 000 (2009).

Trento er en gammel by sandsynligvis grundlagt i 300-tallet f.Kr. Kr. og dele af den gamle middelalderlige bymur er stadig synlige. Urbane landskab er præget af både italienske og tyske arkitektur og mange af bygningerne fra 1500-tallet er blevet renoveret. Castello del Buon Consiglio blev bygget mellem 1200 – og 1500’s og i dag Nationalmuseet. Saint Vigilius katedral står på Piazza Duomo, og blev bygget i 1200 – og 1300’s.

Den nærmeste lufthavn er Bolzano Lufthavn som ligger ca 50 km nord for Trento.

Dansk