Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Trento

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Trento inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Trento miniguide

Billeje Trento
Biludlejning Trento

Trento er hovedstaden i både provinsen Trento og regionen Trentino-Alto Adige. Regionen er beliggende i det nordlige Italien, der grænser op Østrig i nordøst og Schweiz i nordvest.Trento ligger på bredden af floden Adige og er centralt beliggende i den sydlige del af regionen. Det er ca. 80 km til Verona i syd og ca 150 km til Venedig, der ligger på Adriaterhavskysten i sydøst.Befolkning måles på ca 115 000 (2009).

Trento er en gammel by sandsynligvis grundlagt i 300-tallet f.Kr. Kr. og dele af den gamle middelalderlige bymur er stadig synlige. Urbane landskab er præget af både italienske og tyske arkitektur og mange af bygningerne fra 1500-tallet er blevet renoveret. Castello del Buon Consiglio blev bygget mellem 1200 – og 1500’s og i dag Nationalmuseet. Saint Vigilius katedral står på Piazza Duomo, og blev bygget i 1200 – og 1300’s.

Den nærmeste lufthavn er Bolzano Lufthavn som ligger ca 50 km nord for Trento.