Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Chiusi

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Chiusi inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Chiusi miniguide

Billeje Chiusi
Biludlejning Chiusi

Chiusi ligger i Appenninerne bjergkæde og har en befolkning på næsten 10 000 (2009). Det er beliggende i provinsen Siena og tilhører region Toscana.Regionen er centralt placeret på vestkysten af Italien og grænser op til Tyrrhenske Hav, som er en del af Middelhavet. Chiusi ligger ca 130 km øst for kysten, og der er ca. 120 km til Firenze i nord.

Chiusi var en vigtig by i den etruskerne, der boede i området mellem 1200 og 550 f.Kr. Kr., og byen blev erobret af romerne i 225 f.Kr. Kr. Det er fundet rester af etruskerne samt gamle grave stammer fra omkring 700 f.Kr. Kr. er muligt at se i det nationale arkæologiske museum. I den gamle bydel er flere historiske bygninger, herunder domkirken går tilbage til 1000’s, og et ur tårn blev først bygget i 1200-tallet.

Lufthavnen i Firenze kaldes både Peretola Airport og Amerigo Vespucci Airport ligger ca. 140 km fra Chiusi.