Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Chiusi

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Chiusi inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Chiusi miniguide

Billeje Chiusi

Biludlejning Chiusi

Chiusi ligger i Appenninerne bjergkæde og har en befolkning på næsten 10 000 (2009). Det er beliggende i provinsen Siena og tilhører region Toscana.Regionen er centralt placeret på vestkysten af Italien og grænser op til Tyrrhenske Hav, som er en del af Middelhavet. Chiusi ligger ca 130 km øst for kysten, og der er ca. 120 km til Firenze i nord.

Chiusi var en vigtig by i den etruskerne, der boede i området mellem 1200 og 550 f.Kr. Kr., og byen blev erobret af romerne i 225 f.Kr. Kr. Det er fundet rester af etruskerne samt gamle grave stammer fra omkring 700 f.Kr. Kr. er muligt at se i det nationale arkæologiske museum. I den gamle bydel er flere historiske bygninger, herunder domkirken går tilbage til 1000’s, og et ur tårn blev først bygget i 1200-tallet.

Lufthavnen i Firenze kaldes både Peretola Airport og Amerigo Vespucci Airport ligger ca. 140 km fra Chiusi.

Dansk