Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Perugia

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Perugia inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Perugia miniguide

Billeje Perugia

Biludlejning Perugia

Perugia er en by beliggende i det centrale Italien , syd for Firenze og nord for Rom .Det er hovedstaden i regionen Umbrien, ligger på en højde mellem Lago Trasimeno og Tiberdalen. Perugia har ca. 153.000 indbyggere.

Perugia er berømt for sin chokolade produktion, Perugino og indsætte fra Buitoni. Perugia’s gamle bydel, en etruskisk-romerske bymur er delvist bevaret. Byen har flere smukke kirker, såsom runde-kirken Sant ‘Angelo kirke fra 500’s, og det rigt udsmykkede San Pietro fra 900’s. I Palazzo dei Priori fra middelalderen, er det en berømt umbriske maleri samling. Her er den gamle regninger kammer Collegio del Cambio prydet med fresker af Perugino. En anden attraktion er San Domenico klostret, nu etruskiske museum. Under jorden er den middelalderlige ruiner af Rocca Paolina fra 1600-tallet. Perugia er vært Umbria Jazz Festival i midten af juli og chokolade festival i oktober.

Perugia har en lille lufthavn, San Egidio, der ligger ti kilometer uden for centrum af Perugia.

Dansk