Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Perugia

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Perugia inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Perugia miniguide

Billeje Perugia
Biludlejning Perugia

Perugia er en by beliggende i det centrale Italien, syd for Firenze og nord for Rom .Det er hovedstaden i regionen Umbrien, ligger på en højde mellem Lago Trasimeno og Tiberdalen. Perugia har ca. 153.000 indbyggere.

Perugia er berømt for sin chokolade produktion, Perugino og indsætte fra Buitoni. Perugia’s gamle bydel, en etruskisk-romerske bymur er delvist bevaret. Byen har flere smukke kirker, såsom runde-kirken Sant ‘Angelo kirke fra 500’s, og det rigt udsmykkede San Pietro fra 900’s. I Palazzo dei Priori fra middelalderen, er det en berømt umbriske maleri samling. Her er den gamle regninger kammer Collegio del Cambio prydet med fresker af Perugino. En anden attraktion er San Domenico klostret, nu etruskiske museum. Under jorden er den middelalderlige ruiner af Rocca Paolina fra 1600-tallet. Perugia er vært Umbria Jazz Festival i midten af juli og chokolade festival i oktober.

Perugia har en lille lufthavn, San Egidio, der ligger ti kilometer uden for centrum af Perugia.