Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Mantova

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Mantova inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Mantova miniguide

Billeje Mantova
Biludlejning Mantova

Mantova er hovedstaden i Mantova-provinsen og i 2009 havde en befolkning på næsten 50 000 Provinsen hører til regionen Lombardiet, som er at finde i den nordlige del af Italien, og byen ligger omtrent i midten af landet.Det er ca. 150 km til både nordvest og Milano til Venedig på østkysten. Mantova er beliggende ved floden Mincio, og der er flere søer, der omgiver byen.

Mantova er en gammel by, der eksisterede før romerne erobrede den omkring år 220 f.Kr. Kr., og den gamle bydel har bevaret meget af sin historiske karakter. I begyndelsen af 1300’s overtog Gonzaga magt og fornyet en stor del af byens arkitektur i århundreder og at de var tilhængere af kunst og kultur. Gonzaga slottet betragtes som en af de største og smukkeste paladser i Europa. Det Arkæologiske Museum har til huse her, og det er på displayet fresker og malerier af blandt andet El Greco og Anthony van Dyck.

Verona Airport er en international lufthavn beliggende ca. 25 km nord for byen.