Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Mantova

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Mantova inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Mantova miniguide

Billeje Mantova

Biludlejning Mantova

Mantova er hovedstaden i Mantova-provinsen og i 2009 havde en befolkning på næsten 50 000 Provinsen hører til regionen Lombardiet, som er at finde i den nordlige del af Italien , og byen ligger omtrent i midten af landet.Det er ca. 150 km til både nordvest og Milano til Venedig på østkysten. Mantova er beliggende ved floden Mincio, og der er flere søer, der omgiver byen.

Mantova er en gammel by, der eksisterede før romerne erobrede den omkring år 220 f.Kr. Kr., og den gamle bydel har bevaret meget af sin historiske karakter. I begyndelsen af 1300’s overtog Gonzaga magt og fornyet en stor del af byens arkitektur i århundreder og at de var tilhængere af kunst og kultur. Gonzaga slottet betragtes som en af de største og smukkeste paladser i Europa. Det Arkæologiske Museum har til huse her, og det er på displayet fresker og malerier af blandt andet El Greco og Anthony van Dyck.

Verona Airport er en international lufthavn beliggende ca. 25 km nord for byen.

Dansk